Συγκινητική η προσέλευση στην αιμοδοσία του Γριζάνου

Αρκετός κόσμος συμμετείχε στην εκδήλωση και μετέφερε μηνύματα εθελοντισμού και αλληλεγγύης

Συγκινητική και αυξημένη υπήρξε η συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε στην κοινότητα Γριζάνου το πρωί της Παρασκευής. Η αιμοδοσία διεξήχθη στο χώρο του Αγροτικού Ιατρείου του χωριού με ευθύνη της κοινότητας Γριζάνου, στην οποία και ανήκει η διαχείριση της τράπεζας αίματος.

Από νωρίς το πρωί στην αίθουσα που διεξαγόταν η αιμοδοσία άρχισε να συγκεντρώνεται αρκετός κόσμος που θέλησε να προσφέρει αίμα για τον εμπλουτισμό της Τράπεζας Αίματος. Αρκετός κόσμος που θέλησε να δείξει την αλληλεγγύη του σ’ ένα τόσο σημαντικό και ευαίσθητο θέμα, που αποτελεί σωτήριο για την ζωή ενός ανθρώπου ασθενή.

Τα αποθέματα της Τράπεζας Αίματος διατίθενται σ’ όποιοδήποτε κάτοικο του χωριού, αλλά και συνδημότη που χρίζει άμεσης μετάγγισης αίματος και κινδυνεύει η ζωή του.

Στην μεγάλη ανταπόκριση και ευαισθησία που έδειξαν οι κάτοικοι του χωριού, αλλά και οι εργαζόμενοι της εταιρίας Φέτα Θεσσαλίας Υφαντής αναφέρθηκε η πρόεδρος του χωριού κα Ευανθία Κακαδιάρη.

«Η ευαισθητοποίηση των κατοίκων του Γριζάνου και σ’ αυτή την εκδήλωση υπήρξε συγκινητική. Ο κόσμος, οι συγχωριανοί μας απέδειξαν το κοινωνικό πρόσωπο, μετέφεραν μηνύματα εθελοντισμού και αλληλεγγύης. Πραγματικά τέτοιες εκδηλώσεις μας δίνουν όλους δύναμη, υπομονή και ελπίδα στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε λόγο πανδημίας. Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο που ξεκινήσαμε. Θα συνεχίζουμε να ευαισθητοποιούμε τον κόσμο μεταφέροντας τα κατάλληλα μηνύματα», σημείωσε η πρόεδρος του χωριού Ευανθία Κακαδιάρη.

Η ίδια δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο που μετείχε στην εκδήλωση, εξηγώντας ότι το επόμενο διάστημα η κοινότητα θα ξεκινήσει την διοργάνωση εκδηλώσεων με σκοπό την ενημέρωση των κατοίκων σε θέματα υγείας και πρόληψης ασθενειών.

KRINI LIVE