Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας από την Πρωτοβουλία Πολιτών

Η Πρωτοβουλία Πολιτών καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση διατρανώνοντας την αντίθεσή τους στην μείωση των δαπανών για την Υγεία, στην καταστολή και στις διώξεις καθώς επίσης και στα πρόστιμα

Έναν χρόνο μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, η κυβέρνηση, αντί να ενισχύσει το Δημόσιο σύστημα υγείας και να ορθώσει τείχη προστασίας για τον λαό στην εργασία, στην υγεία, στην εκπαίδευση και συνολικά στη ζωή των ανθρώπων, αντιμετωπίζει την πανδημία σαν μια “χρυσή ευκαιρία” για να εξαπολύσει μια λυσσαλέα επίθεση στα δημοκρατικά και εργασιακά δικαιώματα και στις λαϊκές ελευθερίες. Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις η Πρωτοβουλία Πολιτών διοργανώνει στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου των Τρικάλων συλλαλητήριο διαμαρτυρίας διατρανώνοντας την αντίθεσή τους στην μείωση των δαπανών για την Υγεία, στην καταστολή και στις διώξεις καθώς επίσης και στα πρόστιμα.

Η Πρωτοβουλία Πολιτών καλεί τους πολίτες, συλλογικότητες αγώνα και αλληλεγγύης τους εργαζόμενους-ες τους ανέργους-ες να σπάσουν το κλίμα του «φόβου» και της καταστολής που καλλιεργεί η κυβέρνηση.

«Δε θα μείνουμε στο σπίτι, μόνοι φοβισμένοι και ηττημένοι, θα αγωνιστούμε και με κάθε τρόπο θα εναντιωθούμε στην πολιτική τους που σπέρνει θάνατο, φτώχεια και αδιέξοδα. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος πέρα από τον δρόμο του συλλογικού οργανωμένου αγώνα.», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *