Συλλυπητήρια επιστολή για το θάνατο του δημάρχου Γιάννη Σακελλαρίου

Η επιστολή κοινοποιήθηκε στο Δήμο Φαρκαδόνας από τον δήμαρχο της πόλης Iriga των Φιλιππίνων  κ. Madelaine Yorobe Alfelor.

Συλλυπητήρια επιστολή έλαβε ο Δήμος Φαρκαδόνας για τον χαμό του Δημάρχου Ιωάννη Σακελλαρίου, από τις μακρινές Φιλιππίνες. Η επιστολή κοινοποιήθηκε από τον δήμαρχο της πόλης Iriga των Φιλιππίνων  κ. Madelaine Yorobe Alfelor. Ο θάνατος του πρώην δημάρχου Φαρκαδόνας έγινε γνωστός, πέραν των Ελληνικών συνόρων εξαιτίας των διεθνών συνεργασιών που ανέπτυξε ο Δήμος Φαρκαδόνας, υλοποιώντας το όραμα  του εκλιπόντος, για άνοιγμα του Δήμου στην Ευρώπη και στον κόσμο. 

Το κείμενο σε ελεύθερη μετάφραση έχει ως εξής:

«Είναι πολύ μεγάλη η θλίψη μας στο άκουσμα του θανάτου του αγαπητού Δημάρχου Ιωάννη Σακελλαρίου. Εκ μέρους των πολιτών της Iriga και του Δήμου της Iriga, θα ήθελα να εκφράσω τα βαθιά συλλυπητήριά μας για τον ξαφνικό θάνατο του Δημάρχου Ι. Σακελλαρίου.

Είμαστε αρκετά τυχεροί που γνωρίσαμε το Δήμο Φαρκαδόνας και το Δήμαρχο Ι. Σακελλαρίου. Έχουμε συνεργαστεί στενά με το Δήμο σας, ως συνυποβάλλοντα, στην προετοιμασία του φακέλου μας και συνεπώς στην πλήρη υποβολή της συμμετοχής μας στο Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Συνεργασίες για Βιώσιμες Πόλεις 2020».

Η πρότασή μας, όταν εγκριθεί οριστικά, θα είναι εξαιρετικά επωφελής στους δημότες της Φαρκαδόνας και της πόλης της Iriga, μέσα από δραστηριότητες συνεχούς διαβούλευσης, συνεργασίας και μοιράσματος Καλών Πρακτικών, που θα διεξαχθούν στις δύο αυτές τοποθεσίες.

Τιμούμε την κληρονομιά του Δημάρχου Ι. Σακελλαρίου και θρηνούμε την απώλειά του, δίπλα στην οικογένειά του και τους φίλους μας, τους δημότες της Φαρκαδόνας. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι μαζί σας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *