Συμμαχία με τους πολίτες θα πράξει η Δήμητρα Νάτσινα

Η Φαρκαδόνια γιατρός κατέρχεται στις περιφερειακές εκλογές με το συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» με επικεφαλής τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό 

Στη «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» στοχεύει η νεαρή Φαρκαδόνια γιατρός Δήμητρα Νάτσινα, η οποία κατέρχεται στην εκλογική μάχη της 26ης Μαΐου, ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό του περιφερειάρχη Θεσσαλίας και εκ νέου υποψηφίου περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού.

Η Δήμητρα Νάτσινα δεν χρειάζεται απαραίτητες συστάσεις για την ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας, όπως φυσικά και για το νομό, καθώς αποτελεί έναν από τους πλέον δραστήριους ανθρώπους σε κοινωνικό, επαγγελματικό αλλά και συνδικαλιστικό επίπεδο.

Η νεαρή γιατρός έδωσε και δίνει καθημερινά εξετάσεις, αναπτύσσοντας πρωτοβουλίες στους προαναφερόμενους φορείς,  με γνώμονα την προσφορά και το κοινωνικό συμφέρον.

Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε ότι η Δήμητρα Νάτσινα γεννήθηκε στη Γερμανία και μεγάλωσε στη Φαρκαδόνα Τρικάλων. Μετά την αποφοίτησή της από την Ιατρική Σχολή, εγκαταστάθηκε μόνιμα στα Τρίκαλα. Το 2015 έλαβε την ειδικότητα της Γενικής-Οικογενειακής Ιατρικής και έκτοτε δραστηριοποιείται στον χώρο της Υγείας. Είναι Επιμελήτρια Β’ του Κέντρου Υγείας Πύλης, Περιφερειακό Ιατρείο Στουρναραίϊκων.

Εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων, συνεχώς, από το 2008 έως και σήμερα. Μέλος της WONCA (Παγκόσμιος Οργανισμός των Οικογενειακών Ιατρών), της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας Β. Ελλάδος, του Ελληνικού Κολλεγίου Γενικών Ιατρών(Ε.Κ.Ο.ΓΕΝ.ΙΑ), της Εταιρείας Γενικής-Οικογενειακής Ιατρικής «Ιπποκράτης» κ.α.

Έχει παρουσιάσει πληθώρα επιστημονικών εργασιών και ανακοινώσεων και συμμετέχει ενεργά σε ιατρικά συνέδρια.

Από το 2019 είναι συντονίστρια της 1ης Τοπικής Ομάδας Υγείας Τρικάλων (1η ΤΟ.Μ.Υ Τρικάλων).

Καλή επιτυχία Δήμητρα!