Συμμαχία με τους πολίτες προωθεί η Σίλια Γιαννακού

Συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Αγοραστού και στοχεύει να αναδείξει τα προβλήματα που απασχολούν τους νέους σήμερα

Τη δική της συμμαχία με τους πολίτες του Δήμου Φαρκαδόνας και ολόκληρου του νομού προετοιμάζει η Βασιλική Γιαννακού, κόρη του προέδρου της Πηνειάδας κ. Χρήστου Γιαννακού. Η νεαρή Σίλια, πλέον ακολουθεί τα βήματα του περιφερειάρχη Θεσσαλίας και εκ νέου υποψηφίου περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού, αποδεχόμενη την πρόταση συμμετοχής στο συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών».

Γνωρίζοντας τα προβλήματα της νέας γενιάς, τα άγχη, αλλά και τα νεανικά θέματα με τα οποία έρχονται οι νέοι σήμερα, θα προσπαθήσει να διεκδικήσει λύσεις, μέσω της ανάδειξης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας.

Η Σίλια Γιαννακού, είναι πτυχιούχος Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και την Οικονομία, με μεγάλη προσφορά στον εθελοντισμό… Και σε αυτούς τους τομείς αναμένεται να δώσει προσοχή, να προβάλει το εθελοντικό πρόσωπο, αλλά και αναδείξει τα εφόδια που θα πρέπει να αποκτήσουν και να προάγουν οι νέοι, προκειμένου να απαγκιστρωθούν, ξεδιπλώνοντας στόχους που θα δώσουν νέο ρεύμα και ώθηση στην τοπική αυτοδιοίκηση και γενικότερα σε όλους τομείς της κοινωνίας μας.