Συνάντηση με τον Χρήστο Μιχαλάκη είχε ο Εκπρόσωπος της Συντονιστικής Επιτροπής δικτύου κοινοτήτων Ελλάδος Σάκης Νικογιάννης

Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων και επικεφαλής της γραμματείας Β’ βαθμού της Αυτοδιοίκησης της ΝΔ, Χρήστο Μιχαλάκη, είχε ο εκπρόσωπος της Συντονιστικής Επιτροπής Κοινοταρχών Ελλάδας, Σάκης Νικογιάννης

Τα αιτήματα των προέδρων κοινοτήτων μετέφερε στον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων και επικεφαλής της γραμματείας Β’ βαθμού της Αυτοδιοίκησης της ΝΔ, Χρήστο Μιχαλάκη, μετέφερε ο εκπρόσωπος της Συντονιστικής Επιτροπής Κοινοταρχών Ελλάδας, Σάκης Νικογιάννης.

Ο κ. Νικογιάννης επισκέφτηκε στο γραφείο του, στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, τον κ. Χρήστο Μιχαλάκη, μεταφέροντας σειρά αιτημάτων των προέδρων ενόψει των αλλαγών στον εκλογικό νόμο για την τοπική αυτοδιοίκηση. Σημαντικότερο αίτημα των προέδρων να παραμείνει η ξεχωριστή κάλπη για την ανάδειξη των κοινοτικών συμβουλίων. Εξάλλου το ίδιο αίτημα μεταφέρθηκε προσφάτως από τον ίδιο στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψη του στα Τρίκαλα. Ο κ. Νικογιάννης μετέφερε επιστολή στον πρωθυπουργό την οποία υπογράφουν 824 κοινοτάρχες, οι οποίοι ζητούν να μην καταργηθεί η εκλογή προέδρου των Τοπικών Κοινοτήτων με ξεχωριστή κάλπη.

Ο κ. Νικογιάννης για μια ακόμη φορά επανέλαβε στον κ. Μιχαλάκη την διάθεση όλων να προσφέρουν στα χωριά τους, στα οποία ζουν και προσπαθούν για το καλύτερο.

«Έχουμε όρεξη για δουλειά, δώστε μας τη δύναμη να αποδείξουμε οτι είμαστε καλύτεροι», τόνισε ο κ. Νικογιάννης.