Συνδυάζει τα πάντα, δουλειά και εκλογές ο Βασίλης Κακάλιας

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό «Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας» με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Νίκο Τσιλιμίγκα επισκέφτηκε την Πύλη

Συνδυάζει τα πάντα, δουλειά και εκλογές ο Βασίλης Κακάλιας υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό «Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας» με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Νίκο Τσιλιμίγκα.

Όπως κατέγραψε το «ΚΡΗΝΗ LIVE» χθες περιόδευσε στην Πύλη, αναπτύσσοντας συναντήσεις με πολίτες και φορείς, ταυτόχρονα και με φίλους χρόνων.

Ο Βασίλης Κακάλιας στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Πύλη, συναντήθηκε με τον υποψήφιο δήμαρχο Πύλης και επικεφαλής του συνδυασμού «Πύλης Όραμα» κ. Θεόδωρο Χήρα, όπως επίσης και με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, Θεόδωρο Χήρα, ένα ιδιαίτερα γνωστό πρόσωπο για την περιοχή της Φαρκαδόνας μιας κι είχε διατελέσει κατά το παρελθόν διοικητής του Α.Τ. Φαρκαδόνας.

Ο Βασίλης Κακάλιας είχε την ευκαιρία να συζητήσει σειρά αυτοδιοικητικών θεμάτων με τον κ. Θεόδωρο Χήρα, υποψήφιο δήμαρχο, αποτυπώνοντας την τρέχουσα κατάσταση στο Δήμο Πύλης. Παράλληλα ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του μετέφερε το όραμα του ίδιου και του υποψηφίου περιφερειάρχη για την ουσιαστική ανάδειξη του νομού Τρικάλων και της Θεσσαλίας ευρύτερα.

Φυσικά η κουβέντα περιστράφηκε και στο ιατρικό κομμάτι μιας και οι δυο είναι γιατροί και κατά το παρελθόν είχαν συνεργαστεί.