Συνεδριάζει για πρώτη φορά την Κυριακή το Δ.Σ. Φαρκαδόνας

Στην ειδική συνεδρίαση θα εκλεγεί ο πρόεδρος του Σώματος, ο αντιπρόεδρος, ο γραμματέας καθώς και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Η πρώτη συνεδρίαση, μάλιστα ειδική, για την εκλογή του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας, θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με πληροφορίες της ηλεκτρονικής εφημερίδας KΡΗΝΗ LIVE την ερχόμενη Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στη Φαρκαδόνα.

Στην ειδική συνεδρίαση θα προεδρεύσει ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος από την ομάδα της πλειοψηφίας, κ. Σπυρίδων Αγναντής, ο οποίος συγκαλεί και το δημοτικό συμβούλιο.

Κατά την συνεδρίαση αναμένεται να εκλεγούν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας, ο αντιπρόεδρος που θα προταθεί από το δεύτερο κατά σειρά συνδυασμό της μείζονος αντιπολίτευσης και ο γραμματέας που θα προέρχεται από τον τρίτο κατά σειρά συνδυασμό σε ψηφοδέλτια και ποσοστό της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Στην ίδια συνεδρίαση αναμένεται να εκλέγουν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, στις οποίες θα συμμετέχουν εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων.

Η δημοτική Αρχή σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες αναμένεται να προτείνει ως πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας τον κ. Βασίλη Κουκώνη.

Η ψηφοφορία για την εκλογή του νέου προεδρείου θα είναι μυστική, όπως επίσης και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Η θητεία του προεδρείου που θα εκλεγεί την ερχόμενη Κυριακή θα είναι διετείς και θα ολοκληρωθεί την 30 Αυγούστου 2021.

Με την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών το νέο δημοτικό συμβούλιο αναμένεται άμεσα να προχωρήσει στην πρώτη τακτική συνεδρίαση με την θεματολογία που θα ορίζεται από τον πρόεδρο του νέου δημοτικού συμβουλίου.