Συνεργασία και χαμηλούς τόνους

Σημεία που επικέντρωσε την προσοχή του κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Θανάσης Μεριβάκης

Με αναφορές στα έργα και σε επιτυχημένες παρεμβάσεις – πρωτοβουλίες που αναπτύσσει ο Δήμος Φαρκαδόνας, για την περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και της ανάπτυξης της περιοχής, κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα του δημοτικού συμβουλίων και των τοπικών κοινοτήτων.

Η κοπή της πίτας έγινε το βράδυ της Τρίτης, λίγο πριν την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου. Παρέστη η πλειονότητα των δημοτικών συμβούλων του Δήμου Φαρκαδόνας καθώς επίσης και πρόεδροι χωριών.

Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος της Φαρκαδόνας π. Αθανάσιος Κούτσιας, ο οποίος ευχήθηκε στο Σώμα και στους προέδρους υγεία, πρόοδο και προκοπή, προτρέποντας τους δημοτικούς συμβούλους να εργαστούν, όπως εξάλλου πράττουν τα τελευταία χρόνια για το καλό του Δήμου και των χωριών.

Τις ευχές του για καλή χρονιά απηύθυνε ο δήμαρχος Φαρκάδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης.

Ο δήμαρχος κατά τον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στα όσα επιτελέστηκαν την περασμένη χρονιά. Ζήτησε την συνεργασία όλων για την επίτευξη των στόχων που τέθηκαν για το 2019.

Καταλήγοντας ο κ. Μεριβάκης, ζήτησε σύνεση και συνεργασία, αποφυγή εντάσεων και καυγάδων, προκειμένου το Σώμα να λειτουργεί σωστά.