Συντοπίτες μας επιφυλάσσουν εντυπωσιακές διακοπές στη Λεπτοκαρυά Πιερίας

Αυτό το Καλοκαίρι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Λεπτοκαρυά Πιερίας και στα ενοικιαζόμενα δωμάτια «Ntina’s Village»

Οι περισσότεροι από εμάς ξεκινήσαμε αν δεν έχουν ξεκινήσει να προγραμματίζουμε τις καλοκαιρινές διακοπές μας. Ολιγοήμερες ή πολυήμερες δεν έχει σημασία, εκείνο που προέχει είναι η ξεκούραση και το γέμισμα των «μπαταριών» για το χειμώνα που θα έρθει. Η επιλογή της πλειονότητας των εν δυνάμει παραθεριστών είναι η θάλασσα, όπως και η σχετικά κοντινές παραλίες. Ως προς αυτό η επιλογή είναι μία. Οι όμορφες και ξένοιαστες διακοπές με άνετη διαμονή και εξυπηρέτηση ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις, έχουν όνομα…Ntina’s Village στην Λεπτοκαρυά Πιερίας.

Πρόκειται για σύγχρονα και ανακαινισμένα διαμερίσματα που απέχουν μόλις 300 μέτρα μακριά από την θάλασσα κοντά σε μια αμμώδη παραλία. Η εντυπωσιακή θέα στο γαλάζιο τοπίο που ξεδιπλώνεται θαμπώνει εντυπωσιακά τα μάτια του επισκέπτη που θα διανύσει ευχάριστα τις διακοπές του.

Υπεύθυνοι των δωματίων είναι οι συντοπίτες Ευθύμιος Κριτσινιώτης και Κωνσταντίνα Πεχλιβάνη, που έχουν επιμεληθεί τους χώρους κι έχουν δημιουργήσει ένα άριστο περιβάλλον. Στο εξωτερικό χώρο έχει δημιουργηθεί μπάρμπεκιου για το ψήσιμο και τις όμορφες «παρεϊστικες» βραδιές. Στους διαμένοντες παρέχεται πρωινό ενώ όλοι επωφελούνται των χαμηλών και προσιτών τιμών.

Αυτό το Καλοκαίρι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Λεπτοκαρυά και στα ενοικιαζόμενα δωμάτια Ntina’s Village. Τηλέφωνο κρατήσεων και επικοινωνίας 6988086748.