«Τα χώνει» στη δημοτική Αρχή συνδημότισσα από τη Φαρκαδόνα

oxi-760x390.jpg

Αντιδρά και παραπονιέται γιατί ο Δήμος δεν φρόντισε να σημαιοστολίσει την έδρα του Δήμου με αφορμή την εθνική επέτειο, τιμώντας έστω και με αυτό τον τρόπο όλους εκείνους που αγωνίστηκαν για να είμαστε ελεύθεροι

Καυστική και άκρως επικριτική με τη στάση του Δήμου Φαρκαδόνας να μην προχωρήσει την φετινή χρονιά σε σημαιοστολισμό στην δημοτική κοινότητα Φαρκαδόνας, την έδρα του Δήμου, εμφανίστηκε με κείμενο που κοινοποίησε στην «ΚΡΗΝΗ LIVE» η συνδημότισσα κα Έφη Τζάρα.

Η κα Τζάρα με καταγωγή την Φαρκαδόνα και διαμονή την Θεσσαλονίκη, που επισκέφτηκε τη γενέτειρά της τις τελευταίες ημέρες εκφράζει δημόσια τα παράπονά της για την απουσία στολισμού της δημοτικής κοινότητας με αφορμή τον εορτασμό της εθνικής επετείου. Η ίδια αναφερόμενη στην εθνική επέτειο, εξηγεί πως θα ήταν πρέπον, ασχέτως αν δεν διεξήχθησαν παρελάσεις και σειρά άλλων εκδηλώσεων να στολιστεί η Φαρκαδόνα και τα υπόλοιπα χωριά, ως ένδειξη τιμής για όλους εκείνους που έχυσαν το αίμα τους, ποτίζοντας το δέντρο της Ελευθερίας της πατρίδος.

«Ντροπή και πάλι ντροπή, σ’ όλους τους δημοτικούς άρχοντες του Δήμου Φαρκαδόνας. Ντροπή για την ανυπαρξία σημαιοστολισμού στη Φαρκαδόνα, την έδρα του Δήμου μας.

Για να βρίσκεστε εσείς στη θέση που βρίσκεστε κάποιοι έδωσαν τη ζωή τους για αυτά τα ιερά χώματα. Ντροπή και πάλι ντροπή…».

123049099_979615465855939_932044116363522656_n.jpg
perifereia.gif

1 σχόλιο

  1. Ταρτούφος
    02/11/2020 στις 18:03

    Οι άρχοντες της Φαρκαδόνας, δυστυχώς, ενδιαφέρονται μόνο για τη μάσα…