Τα δώρα των παππούδων στα εγγονάκια μέσω τράπεζας

Πολλοί παππούδες και γιαγιάδες των χωριών της Φαρκαδόνας σπεύδουν στις τράπεζες για να πιστώσουν τα δώρα της Πρωτοχρονιάς στα εγγονάκια τους

Η πανδημία δεν μπορεί να αποτρέψει τους παππούδες να σπάσουν την παράδοση και να δυσαρεστήσουν τα εγγονάκια που ζουν μακριά τους και δυστυχώς λόγω πανδημίας δεν θα βρεθούν κοντά τους.

Κι αν τα προηγούμενα χρόνια τα εγγονάκια λάμβαναν από τους παππούδες και τις γιαγιάδες τα χρήματα στο χέρι για να αγοράσουν ρούχα και παιχνίδια, πλέον αναζητούνται άλλοι τρόποι για να φτάσουν στα χέρια τους… τα τυχερά.

Από την περασμένη εβδομάδα αλλά και σήμερα πολλοί παππούδες από χωριά της Φαρκαδόνας, σπεύδουν στις Τράπεζες της Φαρκαδόνας και της Οιχαλίας, είτε στο ταμείο, είτε στα ΑΤΜ για να πιστώσουν χρήματα στους λογαριασμούς των παιδιών τους, τα οποία θα δοθούν στην συνέχεια στα εγγονάκια, ως δώρο από τον παππού και την γιαγιά.

Τα συγκεκριμένα δώρα με την μορφή του ρευστού αποτελούν παράδοση χρόνων για τους παππούδες και τις γιαγιάδες. Κι αν τα προηγούμενα χρόνια τα εγγονάκια ερχόταν στους παππούδες και τους ευχαριστούσαν με μια μεγάλη αγκαλιά κι ένα φιλί, πλέον οι ευχαριστίες δίνονται μέσω τηλεφώνων, μέχρι να φτάσει η στιγμή που θα επιτρέπονται μετακινήσεις και επισκέψεις.

Έως τότε όλοι θα πρέπει να δείξουν υπομονή καθώς προέχει η υγεία όλων μας, ιδιαιτέρως των ηλικιωμένων.