Τα παιδιά των ΚΔΑΠ Μάθηση στην Πύλη γνώρισαν τα φυσικά φαινόμενα

Αντιπροσωπεία του Πυροσβεστικού Σταθμού επισκέφτηκε το ΚΔΑΠ Μάθηση και ενημέρωσε τα παιδιά για τα φυσικά φαινόμενα και τους τρόπους προστασίας

Τα φυσικά φαινόμενα, όπως πυρκαγιές, πλημμύρες και σεισμοί τα οποία γνώρισαν από τους τηλεοπτικούς δέκτες αλλά και κάποια από αυτά έπληξαν και την περιοχή τους, γνώρισαν τα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης ΚΔΑΠ Μάθηση στην Πύλη.

Το ΚΔΑΠ Μάθηση που λειτουργεί στην Πύλη, είχε την χαρά να φιλοξενήσει αντιπροσωπεία του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύλης προκειμένου τα παιδιά να ενημερωθούν σε μια πλούσια θεματολογία που σχετιζόταν με την πυρόσβεση και την πυρασφάλεια, την χρήση πυροσβεστήρων, την εκκένωση κτηρίου σε έκτακτες ανάγκες (πυρκαγιά, σεισμός κ.α).

Ο προϊστάμενος της Π.Υ Πύλης ανθυπυραγός κ. Δημήτριος Τσίρκας δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τα παιδιά, τα οποία έδειξαν το έντονο ενδιαφέρον τους, μαθαίνοντας πολύ σημαντικά πράγματα.

Οι καλές πρακτικές που εφαρμόζονται στα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ, ακολουθούν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δημιουργίας συνείδησης της ατομικής και κοινωνικής ευθύνης, γιατί πιστεύουμε ότι η διαδρομή του κάθε ανθρώπου χτίζεται από τα θεμέλια δηλαδή την παιδική ηλικία.

Οι υπεύθυνοι των ΚΔΑΠ Μάθηση ευχαριστούν από καρδιάς την Π.Υ Πύλης για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά της και την άρτια παρουσίαση


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *