Τα Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου σε Φαρκαδόνα και Λάρισα γλυκαίνουν τους ερωτευμένους

Σάββατο και Κυριακή όλοι απανταχού ερωτευμένοι δίνουν ραντεβού στα Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου σε Φαρκαδόνα και Λάρισα

Τρία μόλις 24ωρα χωρίζουν τους ερωτευμένους από την μεγάλη γιορτή του Έρωτα. Την Κυριακή οι ερωτευμένοι θα γιορτάσουν τον Έρωτα και την Αγάπη, έχοντας δίπλα τους τα Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου σε Φαρκαδόνα και Λάρισα.

Και φέτος τα Ζαχαροπλαστεία που λειτουργούν σε Λάρισα και Φαρκαδόνα, τηρούν την παράδοση και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να γιορτάσουν την ημέρα που κυριαρχεί η αγάπη και ο έρωτας και εκφράζεται ποικιλοτρόπως.

Συγκεκριμένα στις 13 και 14 Φεβρουαρίου, τα Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου, γιορτάζουν την αγάπη και προσφέρουν γλυκίσματα «εναρμονισμένα» με την γιορτή. Οι απανταχού ερωτευμένοι θα μπορούν να προμηθευτούν από τα καταστήματα τούρτες σε σχήμα καρδιάς μόνο με 5 ευρώ και πάστες σε σχήμα καρδιάς μόλις με 1 ευρώ.

Παράλληλα οι πολυπληθής πελατεία με τις αγορές τους από τα καταστήματα θα μπαίνουν σε κλήρωση για τρία μεγάλα δώρα από τα Χρυσοχοεία LURE JE WELLERY που λειτουργούν επί της οδού 6ης Οκτωβρίου 98 Ελασσόνα, τηλέφωνο 24393022197 και Μεγάλου Αλεξάνδρου 8 Λάρισα, τηλέφωνο 2414002235.

Μεγάλες εκπλήξεις, όπως φυσικά και μεγάλες προσφορές από τα Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου που είναι πάντα κοντά μας, στις πιο δυνατές στιγμές, προσφέροντας υπέροχες και ασυναγώνιστες γλυκιές γεύσεις.