Τα Ζαχαροπλαστεία τίμησαν την προστάτιδα των ζαχαροπλαστών

Ο ιδιοκτήτης κ. Γ. Οικονόμου, η οικογένεια του, καθώς και οι εργαζόμενοι βρέθηκαν στο εξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας, Νέας Σμύρνης Λάρισας, προσφέροντας γλυκά και εδέσματα στους προσκυνητές

Την προστάτη των Ζαχαροπλαστών, Αγία Μαρίνα τίμησαν τα Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου. Για μια ακόμη χρονιά τα Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου, συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης κ. Γιάννης Οικονόμου, η οικογένεια του, όπως επίσης και οι εργαζόμενοι τήρησαν την παράδοση που ακολουθούν τα τελευταία χρόνια, γιορτάζοντας και τιμώντας την Αγία Μαρίνα στο φερώνυμο εκκλησάκι που βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Σμύρνης Λάρισας.

Τα Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, προσέφεραν γλυκά σε όλους τους παρευρισκόμενους που συνέρρευσαν στο εξωκλήσι για να τιμήσουν και να προσκυνήσουν την προστάτιδα των ζαχαροπλαστών. Τα εδέσματα που πάντα ξεχωρίζουν στη γεύση και τα αγνά υλικά, παρατέθηκαν σε μπουφέ και τα δοκίμασαν μικροί και μεγάλοι, ανταλλάσσοντας γλυκές ευχές με τον ιδιοκτήτη, τη σύζυγό του και το προσωπικό.

Ο ιδιοκτήτης των Ζαχαροπλαστείων κ. Ιωάννης Οικονόμου δήλωσε πως η εορτή της Αγίας Μαρίνας είναι μεγάλη και ιερή όχι μόνο για τον ίδιο και για τους υπαλλήλους του, αλλά ταυτόχρονα και για όλους τους συναδέλφους του. Ευχήθηκε να ξεπεραστούν σύντομα όλα τα προβλήματα που δημιούργησε και στον δικό τους κλάδο η πανδημία, διαβεβαιώνοντας ότι θα προσπαθεί πάντα να προσφέρει γλυκά άριστης ποιότητας ανταποδίδοντας μ’ αυτό τον τρόπο την εμπιστοσύνη του κόσμου. 

KRINI LIVE