Ταλαιπωρία στην Τράπεζα Πειραιώς Φαρκαδόνας από την πολύωρη αναμονή

Ένα μόλις ταμείο για την εξυπηρέτηση δεκάδων πολιτών που σπεύδουν να λάβουν τις συντάξεις και να αποπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους

Έντονα είναι τα παράπονα που διατυπώνουν Φαρκαδόνιοι κι όχι μόνο πελάτες του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς Φαρκαδόνας. Τις τελευταίες ημέρες η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη με αποτέλεσμα οι πελάτες να επισκέπτονται το πιστωτικό κατάστημα νωρίς το πρωί και να να εξυπηρετούνται μετά από ώρες ολόκληρες, ίσως και το μεσημέρι. Τα παράπονα των πολιτών εστιάζονται στο γεγονός ότι στην Τράπεζα λειτουργεί ένα μόνο ταμείο, κάτι αντίστοιχο που συνέβαινε και σήμερα. Αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος να υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση με ότι αυτό συνεπάγεται, εκνευρισμό και σπατάλη χρόνου.

Η κίνηση στο συγκεκριμένο τραπεζικό κατάστημα παρουσιάζει τις τελευταίες ημέρες αυξητική πορεία, κάτι που θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες έως και το τέλος του χρόμου, μιας και θα ξεκινήσουν οι πληρωμές των αγροτών, των συντάξεων ενώ οι πολίτες θα κληθούν να αποπληρώσουν φόρους και τέλη κυκλοφορίας. Οι πολίτες πολλοί από αυτούς χάνουν την υπομονή τους και ζητούν από την τράπεζα την ένταξη κι άλλου ταμείου, το οποίο θα βοηθά στην εξυπηρέτηση των πολιτών μιας και πολλοί κυρίως ηλικιωμένοι δεν δύναται να χρησιμοποιήσουν το μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών που βρίσκεται έξω από την τράπεζα.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ