Τέθηκε σε λειτουργία το Κέντρο Κοινότητας Φαρκαδόνας

Το Κέντρο Κοινότητας στεγάζεται στο ισόγειο του Δημαρχείου Φαρκαδόνας και στελεχώνεται από την κα Μαντώ Νιάρη, Κοινωνική Λειτουργό και την κα Δήμητρα Παπαστεργίου, Ψυχολόγο

Μετά από κοπιώδεις προσπάθειες που ξεκίνησαν αρκετό καιρό πριν, ο Δήμος Φαρκαδόνας θέτει σε λειτουργία το Κέντρο Κοινότητας.

Μια δομή που θα συμβάλει στα μέγιστα σε πολλούς τομείς, υποστηρίζοντας τους δημότες σε διάφορα θέματα.

Το Κέντρο Κοινότητας στεγάζεται στον ισόγειο χώρο του Δημαρχείου και στελεχώνεται από την κα Μαντώ Νιάρη, Κοινωνική Λειτουργό και την κα Δήμητρα Παπαστεργίου, Ψυχολόγο.
Οι δημότες θα έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν στις Υπηρεσίες που αφορούν στο ΚΕΑ και στην διανομή τροφίμων, καθώς και να κάνουν χρήση της ψυχολογικής υποστήριξης μέσω ατομικών συνεδριών όπου τηρείται το απόρρητο της συνεδρίας.
Παράλληλα το Κέντρο Κοινότητας πρόκειται να διοργανώσει δράσεις ενημέρωσης για το κοινό σε θέματα υγείας και πρόνοιας, επαγγελματικό προσανατολισμό σε συνεργασία με τα σχολεία της περιοχής, ομιλίες με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.
Το Κέντρο Κοινότητας λειτουργεί καθημερινά από τις 7:30-15:30, ενώ οι αιτήσεις ή οι τροποποιήσεις για το ΚΕΑ πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Τετάρτη από τις 8:00-14:00.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 2433350052.