Θα δώσει το παράδειγμα ο Κώστας Κοκκινίδης

Θα εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού από την πρώτη ημέρα ενάρξεως της διαδικασίας, καλώντας τους συναδέλφους αιρετούς να πράξουν το ίδιο, προκειμένου να πεισθούν όλοι οι πολίτες για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού   

Αντίστροφα ξεκίνησε να μετρά ο χρόνος για την έλευση και την έναρξη του εμβολιασμού ενάντια στο κορονοϊό. Στην Φαρκαδόνα αναμένεται να λειτουργήσει ένα εμβολιαστικό κέντρο, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας για τον εμβολιασμό των κατοίκων των 18 χωριών του Δήμου μας.

Μεταξύ των πρώτων που θα εμβολιαστούν δίνοντας το παράδειγμα σε συναδέλφους του, αλλά και πολίτες θα είναι και ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κώστας Κοκκινίδης.

«Θα πρέπει να αντιληφθούμε όλοι μας την σοβαρότητα της κατάστασης. Θα πρέπει όλοι μας να κατανοήσουμε την σημαντικότητα του εμβολιασμού που θα μας οδηγήσει ξανά στην κανονικότητα και στην ζωή. Δηλώνω ότι θα είμαι από τους πρώτους που θα σπεύσω από την πρώτη ημέρα στο κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας για να πραγματοποιήσω τον εμβολιασμό. Απ’ αυτόν τον εμβολιασμό δεν θα πρέπει να λείψει κανείς. Εμείς, ως αιρετοί του Δήμου Φαρκαδόνας, θα πρέπει να δώσουμε πρώτοι το παράδειγμα και να σπεύσουμε να εμβολιαστούμε πρώτη, με την πρώτη ημέρα ενάρξεως των εμβολιασμών. Να καταφέρουμε να πείσουμε και τον τελευταίο πολίτη που αντιδρά και δεν θέλει αν σκεφτεί τον εμβολιασμό», αναφέρει ο Κώστας Κοκκινίδης.

Ευθύνη απέναντι στους πολίτες αλλά και στον ίδιο του τον εαυτό…