Θα ηχήσουν σειρήνες πολέμου την Τρίτη στη Φαρκαδόνα

Σύμφωνα με την «KΡHNH LIVE» στις 11:00 το πρωί, της ερχόμενης Τρίτης 28 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο διεξαγόμενης άσκησης θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική δοκιμαστική ενεργοποίηση του συστήματος αυτόματου τηλεχειρισμού των ηλεκτρονικών σειρήνων συναγερμού, διάρκειας ενός (1) λεπτού

Καθαρά δοκιμαστικό χαρακτήρα αναμένεται να έχει η ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια, ταυτόχρονα και στο νομό Τρικάλων, συμπεριλαμβανομένου και στην έδρα του Δήμου Φαρκαδόνας.

Σύμφωνα με την «KΡHNH LIVE» στις 11:00 το πρωί, της ερχόμενης Τρίτης 28 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο διεξαγόμενης άσκησης θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική δοκιμαστική ενεργοποίηση του συστήματος αυτόματου τηλεχειρισμού των ηλεκτρονικών σειρήνων συναγερμού, διάρκειας ενός (1) λεπτού και ο ήχος θα είναι συνεχής, σταθερής έντασης, δηλαδή ήχος αντίστοιχος με την λήξη συναγερμού από εχθρική αεροπορική επίθεση.

Η ήχηση των σειρήνων έχει καθαρά δοκιμαστικό χαρακτήρα και δεν χρειάζεται να επικρατήσει σύγχυση ή ανησυχία.

Στις 11:05 αναμένεται να λήξη ο συναγερμός.

Στη πόλη των Τρικάλων υπάρχουν 3 σειρήνες αυτομάτου τηλεχειρισμού στις περιοχές του Φρουρίου, της Αστυνομικής Διεύθυνσης και του ΟΤΕ οι οποίες τίθενται σε εφαρμογή από τα κεντρικά στην Αθήνα. Αντίστοιχες υπάρχουν στην περιοχή της Φαρκαδόνας, αλλά και στις έδρες των Δήμων Καλαμπάκας και Πύλης.

Τέλος να σημειωθεί ότι οι σειρήνες ηχούν σχεδόν μια φορά το χρόνο, εφόσον δοθεί η κατάλληλη εντολή από το υπουργείο Εσωτερικών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *