Θανάσης Μεριβάκης: «Αισιοδοξία για το αύριο, αγάπη και υγεία για όλους»

Τις ευχές του στους δημότες του Δήμου και σ’ όλο τον κόσμο μεταφέρει για το Πάσχα ο πρώην δήμαρχος Φαρκαδόνας

Τις ευχές του προς τους δημότες του Δήμου Φαρκαδόνας, τους συναδέλφους αιρετούς και τους εργαζομένους του τοπικού ΟΤΑ μεταφέρει ο πρώην δήμαρχος Φαρκαδόνας, νυν δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί Δημιουργούμε το Δήμο Φαρκαδόνας», κ. Θανάσης Μεριβάκης.

Ο πρώην δήμαρχος Φαρκαδόνας μεταφέρει τις θερμότερες ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σ’ όλους τους συνδημότες και σ’ όλο το κόσμο, ευχόμενος να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και τις συνέπειες της πανδημίας το γρηγορότερο δυνατό.

«Από τα βάθη της ψυχής μου, εύχομαι το Ανέσπερο Φως της Ανάστασης να αγγίξει τις καρδιές όλων μας.  Όλοι κατανοούμε ότι το φετινό Πάσχα είναι διαφορετικό, αποτελεί ωστόσο την ευκαιρία να σκεφτούμε και να αναλογιστούμε, γενικότερα να αναθεωρήσουμε τα πάντα μέσα μας. Όλοι μας, αυτό το Πάσχα, περισσότερο από ποτέ, οφείλουμε να πραγματοποιήσουμε μια εσωτερική αναζήτηση, να θερμάνουμε περισσότερο την πίστη μας στο Σωτήρα Χριστό, που Σταυρώθηκε για τη δίκη μας σωτηρία. Μπροστά μας έχουμε να βαδίσουμε σ’ ένα δύσβατο δρόμο, προέχει αρχικά να προστατεύσουμε την υγεία μας και των δικών μας ανθρώπων. Μετέπειτα μέσα από την αλληλεγγύη και την προσφορά να στηρίξουμε όσους έχουν ανάγκη και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Έρχομαι να ευχηθώ για μια ακόμη φορά, Καλή Ανάσταση σ’ όλους, με αισιοδοξία για το αύριο, χαρά και υγεία για τον καθένα προσωπικά και την οικογένεια του.».

KRINI LIVE