Θανάσης Μεριβάκης: «Όταν παρέδωσα ταμείο ο νέος δήμαρχος με ευχαρίστησε»

Απαντήσεις έδωσε μέσω ραδιοφώνου ο πρώην δήμαρχος Φαρκαδόνας μετά από δημοσίευμα ότι παρέδωσε άδειο ταμείο

Απαντήσεις σε δημοσίευμα που ανέφερε ότι νέος δήμαρχος Φαρκαδόνας Γιάννης Σακελλαρίου βρήκε άδειο ταμείο έδωσε ο πρώην δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης στην διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης στο Ραδιόφωνο της Λέσχης 97,6 και στη συνάδελφο Ευαγγελία Σωτηρίου.

Στην διάρκεια της εκπομπής υπήρξε και η παρέμβαση του κ. Γιάννη Σακελλαρίου, ο οποίος και διέψευσε το γεγονός.

«Θέλω να ακούσω από τον ίδιο τον κ. Σακελλαρίου κάτι τέτοιο. Γιατί όταν παρέδωσα το Δήμο, του παρέδωσα και το ταμείο και τις υποχρεώσεις. Μπορεί να το επιβεβαιώσει και η ταμειακή υπηρεσία, το ενεργητικό είναι 1.989.820 ευρώ, με υποχρεώσεις προς τρίτους γύρω στις 500.000 ευρώ. Δεν πιστεύω ότι το είπε ο ίδιος, γιατί όταν του παρέδωσα το Δήμο και το ταμείο, το αναγνώρισε και με ευχαρίστησε. Κάποιος από τους συνεργάτες του θα μπορούσε να το έχει πει αυτό, δυστυχώς υπάρχουν πολλά παπαγαλάκια και φάνηκε από την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.», δήλωσε στην δημοσιογράφο ο κ. Μεριβάκης.

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση ο νυν Δήμαρχος Γιάννης Σακελλαρίου είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι φαντασία και παραφιλολογία κάτι τέτοιο, προσυπογράφω τα όσα λέει ο κ. Μεριβάκης και κλείνω αυτό το θέμα εδώ. Είναι δηλωμένα, ανακοινωμένα και επίσημα τα στοιχεία του ταμείου, δεν υπάρχει λόγος τώρα να ικανοποιούμε τη φαντασία του καθενός. Με το Θανάση Μεριβάκη επικοινωνούμε και χωρίς να μιλάμε ακόμα.», τόνισε ο κ. Σακελλαρίου.