Θάνος Τζήμερος: Στην πολιτική πρέπει να μπουν άνθρωποι που σιχαίνονται την πολιτική έτσι όπως ασκείται σήμερα

Τρίκαλα: Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης από τον Θάνο Τζήμερο στο Ράδιο Ζυγός

Κατά την φιλοξενία του στον «Απόηχο των Γεγονότων» στο Ραδιόφωνο του Ράδιο Ζυγός και στον συνάδελφο δημοσιογράφο κ Τσαγκαδόπουλο, ο κ. Τζήμερος μίλησε τόσο για την εθνική επικαιρότητα, όσο και για θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών, αναλύοντας ταυτόχρονα τις θέσεις του κόμματος πάνω σε διάφορα ζητήματα

Στο ράδιο Ζυγός μίλησε το πρωί του Σαββάτου ο επικεφαλής του κόμματος «Δημιουργία», Θάνος Τζήμερος. Κατά την φιλοξενία του στο Ραδιόφωνο του Ράδιο Ζυγός, ο κ. Τζήμερος μίλησε τόσο για την εθνική επικαιρότητα, όσο και για θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών, αναλύοντας ταυτόχρονα τις θέσεις του κόμματος για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, της ανομίας και της βίας, για να την επανεκκίνηση της οικονομίας σε ένα πλαίσιο ελευθερίας με χαμηλό γραμμικό φόρο (flat tax), με όλες τις δαπάνες να αναγνωρίζονται και να εκπίπτουν από το φορολογητέο εισόδημα σε φυσικά και νομικά πρόσωπα, με κατοχύρωση των ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων, με εκρίζωση της γραφειοκρατίας των αδειοδοτήσεων που τροφοδοτεί την πελατειακή συναλλαγή και τη διαφθορά, με σύγχρονο ηλεκτρονικό κράτος, με ισχυρή εθνική άμυνα, με πολιτική αποτροπής έναντι του τουρκικού επεκτατισμού, με υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων μέσα από τους θεσμούς της Ε.Ε., με ισονομία και ασφάλεια για τους πολίτες, με αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου και κατάργηση της κάστας των άεργων κρατικών συνδικαλιστών. Πρέπει επιτέλους στην πολιτική να μπουν άνθρωποι που σιχαίνονται την πολιτική έτσι όπως ασκείται σήμερα.
Απηύθυνε κάλεσμα και σε άλλους φορείς, προσωπικότητες και κόμματα να συμπράξουν με τη «Δημιουργία» αποκλείοντας όμως από αυτόν τους θιασώτες του ολοκληρωτισμού και τους ευκαιριακούς λαϊκιστές που καταγγέλλουν τα πάντα αλλά δεν προτείνουν τίποτε. Πρέπει επιτέλους στην πολιτική να μπουν άνθρωποι που σιχαίνονται την πολιτική έτσι όπως ασκείται σήμερα.

Ακολουθεί η συνέντευξη του κ. Τζήμερου στο Ράδιο Ζυγός και στον δημοσιογράφο κ. Τσαγκαδόπουλο:


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *