Θέλησε να αστειευτεί για να αναδείξει τη σοβαρότητα του προβλήματος

Ο κ. Γιάννης Γεωργολόπουλος μίλησε για το περιστατικό με το οποίο ήρθε αντιμέτωπος και σχετιζόταν με την επίθεση που δέχτηκε από αγριογούρουνο τονίζοντας ότι αν πάθαινε κάτι κάποιοι θα «λυπόταν και ίσως κάποιοι να χαιρόταν»

Οι ζημιές αλλά και τα συμβάντα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι κυνηγοί και αγρότες και τα οποία σχετίζονται με τα αγριογούρουνα συνεχίζουν να μονοπωλούν όχι μόνο στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις, αλλά και δημόσια.

Σ’ ένα δυσάρεστο περιστατικό με το οποίο ήρθε αντιμέτωπος μίλησε στο Ράδιο Ζυγός και στην εκπομπή του Κώστα Καραποστόλη ο αντιδήμαρχος Έργων του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Γιάννης Γεωργόλοπουλος. Ο αντιδήμαρχος αναφερόμενος στο υπόμνημα που συνέταξε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Φαρκαδόνας σχετικά με τα προβλήματα που δημιουργούνται από τα αγριογούρουνα, επικέντρωσε στον κίνδυνο που διατρέχουν κυνηγοί και αγρότες, καθώς και οδηγοί. Όπως τόνισε έξω από το χωριό μεταβαίνοντας με τα κυνηγετικά σκυλιά για εκπαίδευση ήρθε αντιμέτωπος με μια χοιρομητέρα η οποία συνοδευόταν από τα μικρά της.

Το μεγάλο ζώο αντιλαμβανόμενο τον κίνδυνο για τα μικρά θέλοντας να τα προστατέψει επιτέθηκε στον αντιδήμαρχο, τραυματίζοντας το ένα κυνηγόσκυλο, ενώ ο ίδιος, γλίτωσε πηδώντας σε παρακείμενο χαντάκι.

Ο αντιδήμαρχος βέβαια δεν έχασε την ευκαιρία να χαριτολογήσει σχολιάζοντας περεταίρω το συμβάν.

Όπως ανέφερε αν πάθαινε κάτι από την επίθεση αναμφίβολα κάποια θα λυπόταν ιδιαίτερα κι ίσως κάποιοι να χαιρόταν. Μάλιστα δεν δίστασε να αναφερθεί σε πρόσωπα πάντα αστειευόμενος. Σαφώς όπως ανέφερε θα λυπόταν η σύζυγός του, ενώ ίσως θα χαιρόταν ο πρώην δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης, εξαιτίας της κόντρας που αναπτύσσεται μεταξύ των δυο τα τελευταία χρόνια.

Προφανώς και ο κ. Γεωργολόπουλος αστειευόταν καθώς όσες κόντρες και να υπάρχουν ούτε ο ίδιος, ούτε ο πρώην δήμαρχος δεν θα ήθελαν το κακό κανενός…

KRHNH LIVE