Θέλω να ‘μαστε μαζί συνέχεια, συνέχεια

Νερό κι αλάτι ότι κι αν είπαν μέσω ερτζιανών τον περασμένο μήνα Ντίνος Μπάρδας και Γιάννης Σακελλαρίου

Έδωσαν τα χέρια, μάλιστα μπροστά στο φωτογραφικό φακό της ηλεκτρονικής εφημερίδας «ΚΡΗΝΗ LIVE» και παρουσία μαρτύρων στην προκειμένη ενώπιον του Μιχάλη Μπαγιώτη.

Υποσχέθηκαν να είναι μαζί συνέχεια…συνέχεια. Ο λόγος για τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος κ. Ντίνο Μπάρδα και τον δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Γιάννη Σακελλαρίου.

Όπως είναι γνωστό το περασμένο μήνα ο κ. Μπάρδας είχε μεταφέρει τα παράπονα του, μέσω ερτζιανών και συγκεκριμένα μέσω του ραδιοφώνου της Λέσχης 97,6 μιας και η δημοτική Αρχή δεν είχε προσκαλέσει τους αιρετούς της Περιφέρειας στην τελετή της ορκωμοσίας.

Ο κ. Μπάρδας τότε χαρακτήρισε αρνητική έκπληξη τη συγκεκριμένη ενέργεια, αναφέροντας χαρακτηριστικά «πως είναι ένα μελανό σημείο και ένα άσχημο ξεκίνημα, που δεν βοηθάει τον τόπο».

Στο αντίποδα με το δικό του σχόλιο, στο ίδιο ραδιόφωνο είχε περάσει ο νέος δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Γιάννης Σακελλαρίου, επισημαίνοντας ότι «η πρόσκληση στην ορκωμοσία του Δήμου ήταν για όλους ανοιχτή, και δεν έστειλε σε κανέναν προσωπική πρόσκληση.».

Πλέον συνεχίζουν ξανά «ως αδέλφια» όπως παλιά. Μαζί λοιπόν «συνέχεια»…», συνέχεια».