Θέλουν για δήμαρχο Φαρκαδόνας την Δήμητρα Νάτσινα

Πολλές είναι οι φωνές συνδημοτών μας, που παροτρύνουν την συντοπίτισσα ιατρό και περιφερειακή σύμβουλο, του Κώστα Αγοραστού, να διεκδικήσει το Δήμο Φαρκαδόνας

Τα βλέμματα αλλά και την προσοχή κεντρίζει ολοένα και περισσότερο η περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλίας κα Δήμητρα Νάτσινα. Εργατική και υπεύθυνη, μοιράζει το χρόνο της στις επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι οποίες εδώ κι ένα χρόνο είναι αυξημένες λόγω πανδημίας αλλά και στα κοινά προς όφελος του νομού και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Το όνομα της συντοπίτισσας ιατρού, το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα και στην περιοχή μας, καθώς πολλές είναι οι φωνές που την παροτρύνουν να διεκδικήσει το Δήμο Φαρκαδόνας στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023. Πιστεύουν στις δυνάμεις της και στην διάθεσή της για προσφορά στο γενέθλιο τόπο της, μιας και το έχει αποδείξει από την θέση της περιφερειακής συμβούλου.

Αν και η κα Νάτσινα δεν ανοίγει ακόμη τα χαρτιά της, και δεν εκφράζεται δημόσια για στόχους και μελλοντικά σχέδια, θεωρώντας ότι ακόμη είναι αρκετά νωρίς καθώς απέχουμε δυο περίπου χρόνια από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, στενοί κύκλοι της ιδίας, κάνουν λόγο ότι σύντομα και από το νέο χρόνο, αναμένεται να λάβει τις αποφάσεις της, είτε να συνεχίσει και να θέσει υποψηφιότητα ως περιφερειακή σύμβουλος στο πλευρό του περιφέρειαρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, είτε να αλλάξει βαθμό, και να διεκδικήσει το Δήμο Φαρκαδόνας, δημιουργώντας ένα συνδυασμό, ο οποίος θα απαρτίζεται στην πλειοψηφία του από νέους ανθρώπους που έχουν διάθεση για προσφορά στον τόπο.

Το μέλλον θα δείξει….

Αναμένουμε.