Θερμές ευχαριστίες από τον Γιάννη Αναγνώστου

Όπως αναφέρει στο ευχαριστήριο κείμενό του ο νυν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας, τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών, του δίδαξαν ότι αυτή την τετραετία πρέπει να προσπαθήσει ακόμη περισσότερο

Τις θερμές ευχαριστίες σε όλους εκείνους που τον πίστεψαν και τον στήριξαν με την ψήφο εκλέγοντας για μια ακόμη θητεία δημοτικό σύμβουλο εκφράζει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας Γιάννης Αναγνώστου.

Όπως αναφέρει στο ευχαριστήριο κείμενο τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών, του δίδαξαν ότι αυτή την τετραετία πρέπει να προσπαθήσει ακόμη περισσότερο. Να προσπαθήσει για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας, έτσι ώστε να επιβεβαιώσει την προτίμηση όσων τον επέλεξαν να βρίσκεται στη θέση του δημοτικού συμβούλου.

Αναλυτικά το κείμενο του Γιάννη Αναγνώστου έχει ως εξής:

«Συνδημότες και Συνδημότισσες, Φίλες και Φίλοι,

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω θερμά, που για ακόμα μία φορά δείξατε την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου και μου δώσατε τη δυνατότητα να βρίσκομαι στην υπηρεσία σας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, από τη θέση του δημοτικού συμβούλου στο Δήμο Φαρκαδόνας.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα τιμήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την απόφασή σας, πάντα με γνώμονα το κοινό καλό για όλους εμάς τους πολίτες του Δήμου μας, ανεξάρτητα από πολιτικές και παραταξιακές προτιμήσεις.

Τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών, μου δίδαξαν ότι αυτή την τετραετία πρέπει να προσπαθήσω ακόμη περισσότερο. Να προσπαθήσω για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας, έτσι ώστε να επιβεβαιώσω την προτίμηση όσων με επιλέξατε να βρίσκομαι στη θέση του Δημοτικού Συμβούλου.

Για όσους δεν με τιμήσατε με την ψήφο σας, μου δίνετε τη δυνατότητα να αναλογιστώ τα τυχόν προηγούμενα λάθη μου και να εργαστώ ακόμα περισσότερο έτσι ώστε να κερδίσω και τη δικιά σας εμπιστοσύνη.

Θέλω να σας βεβαιώσω ότι θα βρίσκομαι στη διάθεση ΟΛΩΝ των δημοτών, για να συζητάμε και να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα, μικρά και μεγάλα της καθημερινότητάς μας ως δημότες του Δήμου Φαρκαδόνας.

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Θανάση Μεριβάκη που με εμπιστεύτηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια διάφορες νευραλγικές θέσεις του Δήμου και δέχτηκε με χαρά να με συμπεριλάβει ξανά στο συνδυασμό του. Στον συνδυασμό που με πρωτεργάτη τον ίδιο και όλους τους συνυποψηφίους μου, δώσαμε έναν καθαρό και τίμιο αγώνα για τη διεκδίκηση εκ νέου του δημοτικού θώκου.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και τους υποψηφίους των υπολοίπων συνδυασμών για το γεγονός ότι εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, δώσαν τον αγώνα τους από το δικό τους μετερίζι με ήθος, σεβόμενοι τους συνυποψηφίους τους και να τονίσω ότι με τους περισσότερους είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε φίλοι, γιατί ο αγώνας για το κοινό καλό δεν μπορεί παρά να μας ενώνει και όχι να μας χωρίζει.

Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια σε όλους ανεξαιρέτως τους υποψηφίους δημάρχους για το αγώνα που έδωσαν.

Τέλος, ειδικότερα θα εκφράσω ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια στο νέο Δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Σακελλαρίου στον οποίο και εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία με επίκεντρο το καλό όλων των δημοτών.».