Θερμή υποδοχή στον Χρήστο Σιμορέλη σε Παληόκαστρο και Κόζιακα

Συνεχίζει καθημερινά εξορμήσεις και περιοδείες σε όλες τις περιοχές των Τρικάλων ο Χρήστος Σιμορέλης, υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Την Κυριακή το πρωί βρέθηκε στα ορεινά του Νομού και συγκεκριμένα στα χωριά Αγριελιά, Λίοπρασο, Ελληνόκαστρο και η εξόρμηση ολοκληρώθηκε στη Ράξα. Το απόγευμα περιόδευσε στον Κόζιακά και επισκέφτηκε τα χωριά Ξυλοπάροικο, Γοργογύρι και Φωτάδα.

Η υποδοχή των κατοίκων στον Χρήστο Σιμορέλη ήταν θερμή. Ακολούθησαν ενδιαφέρουσες και ουσιαστικές συζητήσεις γύρω από την προγραμματική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη μέρα σημαίνει περισσότερες και καλύτερες δουλειές, με αυξημένους μισθούς. Σημαίνει καλύτερη δημόσια παιδεία και υγεία. Σημαίνει ότι θα φτιάξουμε μια κοινωνία με δικαιοσύνη για όλους και όχι μόνο για τους ισχυρούς. Διασφαλίζει διαφάνεια και εντιμότητα στη δημόσια διοίκηση.

Η επιλογή της 7ης Ιουλίου είναι σημαντική, γιατί καθορίζει αν θα κάνουμε το επόμενο βήμα μπροστά, σε αυτή τη νέα συνθήκη αυτοπεποίθησης και ασφάλειας για τη χώρα, ή θα γυρίσουμε πίσω, στην εποχή της ανασφάλειας, της λιτότητας , της χρεοκοπίας για τους πολλούς. Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας.