«Θηρίο» ο Ντίνος Μπάρδας και πανταχού παρών στα σεισμόπληκτα χωριά μας (Βίντεο & Φωτο)

Άμεσες ενέργειες από πλευράς Περιφέρειας Θεσσαλίας και Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων για την μεταφορά ενός τροχόσπιτου στο Γριζάνο

Άμεση υπήρξε η ανταπόκριση της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην μεταφορά ενός τροχόσπιτου στο Γριζάνο Τρικάλων για τις ανάγκες στέγασης μιας οικογένειας, η οικία της οποίας χτυπήθηκε από το σεισμό και κρίθηκε ακατάλληλη. Όπως κατέγραψε η «ΚΡΗΝΗ LIVE» το αίτημα κατατέθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και άμεσα κινήθηκαν οι διαδικασίες για την μεταφορά του τροχόσπιτου. Μετά την συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων, Περιφέρειας και Κοινότητας το τροχόσπιτο μεταφέρθηκε σήμερα στο χωριό για να στεγάσει την οικογένεια σεισμοπαθών.

Παρών στην έλευση από πλευράς Περιφέρειας, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξη, Ντίνος Μπάρδας, ο οποίος συνέδραμε κι αυτός από την πλευρά του για την μεταφορά του τροχόσπιτου στο οικόπεδο της οικίας των σεισμοπαθών.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, περιφερειάρχης και αντιπεριφερειάρχης, Κ. Αγοραστός και Χρήστος Μιχαλάκης, αλλά και εγώ προσωπικά, είμαστε παρόντες όλες αυτές τις μέρες και προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις και στο μέτρο του δυνατού, να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες των σεισμοπαθών. Όλοι γνωρίζουμε την θλίψη όλων αυτών των ανθρώπων. Όλοι κατανοούμε την αγωνία τους. Είμαι εδώ, είμαστε εδώ με τους κ.κ. Αγοραστό και Μιχαλάκη, για να δώσουμε λύσεις. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων θα συνεχίσει να είναι εδώ, για να μην νιώθει κανείς μόνος και απροστάτευτος», σημείωσε ο κ. Ντίνος Μπάρδας.

Τις ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας κ. Αγοραστό, την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και τους κ.κ. Χ. Μιχαλάκη και Ντίνο Μπάρδα, μετέφερε η πρόεδρος του χωριού κα Ευανθία Κακαδιάρη, τονίζοντας ότι το ενδιαφέρον όλων αυτών των ανθρώπων συγκινεί, καθώς καθημερινά πασχίζουν και δίνουν λύσεις σε όποιο πρόβλημα προκύπτει.