Θύμα απάτης έπεσαν Περιπτεράς και Οδοντίατρος στην Οιχαλία!

Άγνωστη τηλεφώνησε στον περιπτερά και προσποιήθηκε την οδοντίατρο, ζητώντας να του δώσει, πράγμα που έκανε, κωδικό ανανέωσης καρτοκινητής

Ίσως για πολλούς να φαντάζει αστείο, δυστυχώς συνέβη κι αυτό στην περιοχή μας κι έρχεται να μας προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση για το τι ακριβώς μπορεί να σκαρφιστεί ο ανθρώπινος νους για να εξαπατήσει κάποιον πολίτη, στην προκειμένη περίπτωση έναν μικρομεσαίο επαγγελματία.

Όλα λοιπόν ξεκίνησαν σύμφωνα με το ΚΡΗΝΗ LIVE στην Οιχαλία, όταν ένας περιπτεράς δέχτηκε τηλεφωνική κλήση με απόκρυψη, χωρίς να σκεφτεί ότι λίγο αργότερα θα έπεφτε θύμα απάτης.

Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής υποτίθεται ότι καλούσε η οδοντίατρος της Οιχαλίας, η οποία ζητούσε από τον περιπτερά να της δώσει τον κωδικό κάρτας ανανέωσης χρόνου ομιλίας για το κινητό της τηλέφωνο. Μάλιστα η υποτιθέμενη γιατρός υποστήριξε στον περιπτερά ότι λόγω φόρτου εργασίας δεν μπορούσε να αποχωρήσει από το οδοντιατρείο και μόλις ολοκλήρωνε τη δουλειά θα βρισκόταν στο περίπτερο για την πληρωμή της κάρτας 20 ευρώ. Ο περιπτεράς πίστεψε τα όσα ισχυριζόταν η υποτιθέμενη οδοντίατρος μέσω τηλεφώνου και έδωσε τηλεφωνικά τον κωδικό της κάρτας. Λίγο αργότερα ο περιπτεράς που έπεσε θύμα απάτης μίλησε με την οδοντίατρο, η οποία και έμεινε έκπληκτη, μιας και ουδέποτε πήρε τηλέφωνο αλλά το σημαντικότερο δεν έχει στην διάθεση της καρτοκινητό τηλέφωνο της συγκεκριμένης εταιρίας.

Τελικά ο ανθρώπινος νους μπορεί να σκαρφιστεί πολλά και θα πρέπει όλοι μας να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί διότι μπορεί να την  πατήσουμε από εκεί που δεν το περιμένουμε.