Την «έπεσαν» για ύπνο το μεσημέρι γονείς και μαθητές δημοτικών

Απέλπιδες προσπάθειες για να εισέλθουν όσοι είχαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο πρόγραμμα της τηλεκπαίδευσης για τα δημοτικά σχολεία το οποίο στην συνέχεια «κατέρρευσε»

Τα ίδια Παντελάκι μου..τα ίδια Παντελή μου, αναφέρει το γνωμικό και ταιριάζει γάντι και στην περίπτωση των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που από σήμερα υποτίθεται  ξεκίνησαν το πρόγραμμα της τηλεκπαίδευσης, βάσει των εντολών που εντολών του υπουργείου Παιδείας. Δυστυχώς και στην περίπτωση των δημοτικών, όπως εξάλλου συνέβη προ ημερών και με τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης προέκυψαν μεγάλα προβλήματα με αποτέλεσμα να μη διεξαχθούν τα μαθήματα μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών. Δεν παραδόθηκαν μαθήματα μιας και το σύστημα δεν άντεξε και κατέρρευσε. Από αργά το μεσημέρι γονείς τις περιοχής του Δήμου Φαρκαδόνας αλλά κι ολόκληρης της χώρας, φυσικά όσοι είχαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές ή τάμπλετ άρχισαν τις προσπάθειες εισόδους στο σύστημα. Κάποιοι τα κατάφεραν άλλοι προσπαθούσαν ματαίως να εισέλθουν. Στην ίδια θέση βρισκόταν και οι δάσκαλοι ώσπου λίγη ώρα αργότερα, το σύστημα έπεσε εντελώς με την πλειονότητα να εγκαταλείπει την προσπάθεια και να την…πέφτει για ύπνο. Βλέπετε και οι καιρικές συνθήκες ευνοούσαν το μεσημεριανό ύπνο.

Τα παράπονα και οι διαμαρτυρίες των γονιών αρκετά, καθώς το υπουργείο δεν κατάφερε να επιτύχει το στόχο του, απομακρύνοντας τα προβλήματα της λειτουργίας του συστήματος. Εξάλλου τα προβλήματα τα είχε εντοπίσει προ ημερών με τους μαθητές των γυμνασίων και λυκείων και σαφώς όφειλε λαμβάνοντας τις απαιτούμενες ενέργειες και πρωτοβουλίες να τα απομακρύνει.