Την Κέρκυρα επισκέφτηκαν οι μαθητές της Γ΄ τάξης του ΕΠΑΛ Φαρκαδόνας

Επισκέφτηκαν το νησί για να απολαύσουν τις ομορφιές του και να θαυμάσουν τα μνημεία στο πλαίσιο της πολυήμερης εκδρομής τους 

Το νησί των Φαιάκων επισκέφτηκαν οι μαθητές της Γ΄ τάξης του ΕΠΑΛ Φαρκαδόνας. Περιηγήθηκαν στο νησί της Κέρκυρας, θαυμάζοντας αξιοθέατα και μνημεία.

Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στα μουσεία και στα μνημεία του νησιού, περιηγήθηκαν στην αρχοντική πόλη της Κέρκυρας και επισκέφθηκαν περιοχές του νησιού με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος.

Στην διάρκεια της παραμονής τους στην Κέρκυρα ήρθαν σε επαφή με την κουλτούρα και τον πολιτισμό του νησιού συνειδητοποιώντας πως πρόκειται για μια περιοχή με ιστορία που απλώνεται στα βάθη των αιώνων με βαθιές επιρροές από τους Ενετούς, Γάλλους και Άγγλους με πλούσιο πολυπολιτισμικό παρελθόν.

Οι μαθητές επέστρεψαν στον τόπο τους γεμάτοι καινούριες γνώσεις, βιώματα και παραστάσεις εκπληρώνοντας έτσι τον εκπαιδευτικό στόχο της εκδρομής.

Στο σημείο αυτό ο διευθυντής του σχολείου, ο Σύλλογος των καθηγητών και οι μαθητές εκφράζουν ένα μεγάλο ευχαριστώ προς την τοπική αυτοδιοίκηση Φαρκαδόνας και προς την τοπική κοινωνία που στήριξαν οικονομικά τις δράσεις των μαθητών προκειμένου να πραγματοποιήσουν την εκδρομή.