Την Κυριακή η συνέλευση των Χριστιανών Μαρτύρων Ιεχωβά στην Καρδίτσα

Η συνέλευση θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο «Thessalikon Crand» στο 3ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καρδίτσας – Μητρόπολης από τις 09:40 το πρωί έως τις 16:00 μ.μ.

Την προσεχή Κυριακή έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί η 1η ετήσια συνέλευση των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιαχωβά. Η συνέλευση θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο «Thessalikon Crand» στο 3ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καρδίτσας – Μητρόπολης από τις 09:40 το πρωί έως τις 16:00 μ.μ.

Το θέμα της συνέλευσης είναι το «Αγαπάτε τον Ιεχωβά με όλη σας την καρδιά». Το θέμα της συνέλευσης, η οποία διεξάγεται παγκόσμια στην διάρκεια του έτους βασίζεται στο εδάφιο της Αγίας Γραφής που είναι καταγραμμένο στο βιβλίο Δευτερονόμον 13:3.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές η συνέλευση θα βοηθήσει τους παραβρισκόμενους να ενισχύσουν την αγάπη τους για τον Θεό και θα τους υποκινήσει να δείχνουν ανιδιοτελή αγάπη. Θα μάθουν πως μας φέρνει η αγάπη πιο κοντά στους γύρω μας και πως μας βοηθάει να τους συγχωρούμε, πως μας υποκινεί η αγάπη να αινούμε τον υπέρτατο θεό του Σύμπαντος  όπου το όνομα του είναι Ιεχωβά.

Στην διάρκεια της συνέλευσης των δυτικοθεσσαλών Χριστιανών Μαρτύρων μαζί και Φαρκαδόνιων που θα δώσουν το παρών, θα ακουστούν Γραφικές ομιλίες προς όφελος μικρών παιδιών, εφήβων και ενηλίκων. Επιπλέον στο πρώτο μέρος του προγράμματος στην Κυριακή, περιλαμβάνεται το βάπτισμα σε αρμονία με την εντολή του Ιησού Χριστού σύμφωνα με το Ευαγγέλιο του Ματθαίου κεφάλαιο 28 εδάφια 19-20.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και γενικά τις συνελεύσεις των Μαρτύρων του Ιεχωβά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον επίσημο ιστότοπο  όπου θα εντοπίσουν χρήσιμες λεπτομέρειες.

https://www.jw.org/el