Την βαθιά οδύνη εκφράζουν Διευθυντής, καθηγητές και συμμαθητές του γυμνασίου Οιχαλίας

FB1480CC-8284-4597-B35E-1D5F5419D194-760x390-1-760x390.jpeg

Αβάσταχτος ο πόνος και η θλίψη στο σχολείο που φοιτούσε η 14χρονη μαθήτρια Εργκίτα Χαλίλι που έσβησε το πρωί της Δευτέρας

Την βαθιά τους οδύνη εκφράζουν οι καθηγητές του γυμνασίου Οιχαλίας, σχολείο που φοιτούσε η άτυχη 14χρονη μαθήτρια Εργκίτα Χαλίλι που έσβησε «προδομένη» από την καρδιά της. Καθηγητές και συμμαθητές της 14χρονης, μαθήτριας της Γ’ Γυμνασίου, δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό χτύπημα και τον αδόκητο χαμό του κοριτσιού που δεν θα ξαναπεράσει ποτέ άλλοτε την είσοδο του σχολείου.

«Η διεύθυνση του σχολείου, καθηγητές και μαθητές είμαστε βαθιά συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό και τόσο πρόωρο θάνατο της αγαπημένης μας μαθήτριας, Εργκίτα Χαλίλι. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι ποτέ ξανά άλλοτε δεν θα δούμε στο σχολείο την αγαπημένη μας, Εργκίτα, δεν θα ακούσουμε ποτέ ξανά την φωνή της, δεν θα ξαναδούμε ποτέ το χαμόγελό της. Η οδύνη όλων είναι έντονη, καθώς μετά την ανακοίνωση του θανάτου της, είμαστε συντετριμμένοι. Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουμε την θλίψη και τον βαθύ πόνο για το ξαφνικό χαμό του παιδιά, της μαθήτριας και της συμμαθήτριας μας.

Η σκέψη όλων μας είναι στην οικογένειά της στην οποία εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας. Ας αναπαυτεί η ψυχούλα της κι ας συνεχίσει να μας χαμογελά από εκεί ψηλά.», αναφέρεται σε σχετικό μήνυμα του σχολείου.

perifereia.gif