Τις δικές του εκτιμήσεις για την εκλογή δημάρχου μετέφερε ο πρώην δήμαρχος Οιχαλίας Θανάσης Ζιώγκος

Ο πρώην δήμαρχος Οιχαλίας σε ραδιοφωνική συνέντευξη στη Λέσχη 97,6 και στη συνάδελφο Ευαγγελία Σωτηρίου εκτίμησε ότι στο τέλος το Δήμο Φαρκαδόνας θα διεκδικήσουν δυο άτομα

Την εκτίμηση ότι το Δήμο Φαρκαδόνας θα διεκδικήσουν δυο άτομα, μετέφερε μιλώντας στο Ραδιόφωνο της Λέσχης και στην συνάδελφο Ευαγγελία Σωτηρίου, ο πρώην δήμαρχος Οιχαλίας κ. Θανάσης Ζιώγκος.

Ο ίδιος μιλώντας σήμερα το πρωί μίλησε για την διαδικασία εκλογής του νέου δημάρχου, θεωρώντας βέβαιο ότι θα βρεθεί λύση, χωρίς ωστόσο να μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα αν το πρόσωπο που θα εκλεγεί θα είναι ομόφωνα αποδεκτό από τους δημοτικούς συμβούλους.

«Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Μακάρι να συμφωνήσουν όλοι σε ένα πρόσωπο και να εκλεγεί δήμαρχος ομόφωνα. Αυτό θα ήταν το καλύτερο», ανέφερε ο δήμαρχος.

Σε ερώτηση της συναδέλφου για το πόσα πρόσωπα θα διεκδικήσουν το Δήμο, τόνισε πως αυτό που γνωρίζει ο ίδιος είναι ότι εκδήλωσαν ενδιαφέρον δυο πρόσωπα, οι κ.κ. Βασίλης Κοκώνης και Γιάννης Γεωργολόπουλος κι ένα ακόμη πρόσωπο το οποίο ωστόσο θα λάβει τις αποφάσεις του τις επόμενες ημέρες. Συμφώνησε ότι όλα τα πρόσωπα είναι ικανά και μπορούν να οδηγήσουν το Δήμο στο δρόμο της επιτυχίας.

«Αυτοί που εκδήλωσαν ενδιαφέρον έχουν την ικανότητα να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα. Παντού σε οποιο χωριό κι αν πας θα δεις να εκφράζεται τοπικισμός, το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι να βγει κάποιος άνθρωπος, κάποιος ικανός δήμαρχος.

Από την πλευρά της η δημοσιογράφος ήρθε να ρωτήσει τον πρώην δήμαρχο αν του ζητήθηκε συνδρομή, είτε ως ειδικό συνεργάτη, είτε ως ειδικό σύμβουλο, είτε ως έμπειρος αυτοδιοικητικός.

«Μου έγινε αυτή η πρόταση από τον προηγούμενο δήμαρχος τον Γιάννη Σακελλαρίου. Οι πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις δεν με αφήνουν να ασχοληθώ», ήταν η απάντηση του.


2 Σχόλια

  1. ΓΙΑΝΝΗΣ
    31/08/2020 at 17:37

    Τελικα δεν βγηκε κανενας απο τους τρεις. Βγηκε ο [Ντολας ] με 8 σταυρους και ενα λευκο δικο του . Πονηρος ο Αυστραλος……

  2. ΓΙΑΝΝΗΣ
    31/08/2020 at 17:33

    Τελικα δεν ηταν κανενας απο τους τρεις. Βγηκε τελικα ο [Ντολας] με 8 σταυρους και ενα λευκο το δικο του. Πονηρος ο Αυστραλος……..