Το δικό του σκαλοπάτι δημιούργησε στον Προφήτη Ηλία της Φαρκαδόνας ο Τάκης Χαντζής

Συγκινητική η ανταπόκριση του πρώην δημάρχου, όπως και το ενδιαφέρον του να προσφέρει στην περιοχή μας, στο μέτρο του δυνατού και των δυνατοτήτων του

Το δικό του σκαλοπάτι σε εκείνα που έχουν κατασκευαστεί για την ανάβαση στο λόφο του Προφήτη Ηλία, στο Όρος Ακαμάτης της Φαρκαδόνας, δημιούργησε ο πρώην δήμαρχος Πελινναίων και πρώην επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας, κ. Τάκης Χαντζής.

Ο πρώην δήμαρχος, ανταποκρινόμενος στο προσκλητήριο των πρωτεργατών της ιδέας για τη δημιουργία μονοπατιού, που θα κάνει ευκολότερη την ανάβαση στο ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία στη Φαρκαδόνα, συνέδραμε οικονομικά για την πληρωμή οικοδόμων την αγορά υλικών και αγαθών ενώ σήμερα βρέθηκε στο σημείο που διεξάγονται οι εργασίες.

Μάλιστα πλαισιωμένος από τον πρωτεργάτη και εμπνευστή της ιδέας, αστυνομικό-αστυνομικό και επικεφαλής του υπό σύσταση Περιβαλλοντικού Συλλόγου Φαρκαδόνας, κ. Γιάννη Μουγκό, ανηφόρησε στο λόφο του Προφήτη Ηλία και δημιούργησε το δικό του σκαλοπάτι, το οποίο φέρει και την υπογραφή του.

Συγκινητική η ανταπόκριση του πρώην δημάρχου, όπως και το ενδιαφέρον του να προσφέρει στην περιοχή μας, στο μέτρο του δυνατού και των δυνατοτήτων του. Συγκινητική και η αγάπη του για την περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας, ακόμη και σήμερα που δεν βρίσκεται στην ενεργό δράση της αυτοδιοίκηση. Με τις πράξεις και τις ενέργειες του, αναζητά μιμητές, όχι στα λόγια, αλλά εμπράκτως κι από κοντά.

Ας ελπίσουμε ότι κάποιοι έστω και λίγοι θα τον μιμηθούν στις πράξεις και στις ενέργειες του και θα δείξουν το ενδιαφέρον τους και θα συμβάλουν, με προσφορές και έργα κι όχι απλά με λόγια, για την ολοκλήρωση του μονοπατιού αλλά κι άλλων έργων που θα ανήκουν σε ιδιωτική πρωτοβουλία.