Το κατάστημα «KARAMANOS TOOLS» γιορτάζει την «BLACK FRIDAY»

Προσφέρει θαμνοκοπτικό από 150 ευρώ αρχική τιμή μόνο 99 ευρώ, καθώς επίσης και αλυσοπρίονο  από 130 ευρώ αρχική τιμή μόνο 79 ευρώ!!!

Το κατάστημα «KARAMANOS TOOLS» ακολουθεί τις τάσεις της εποχής και συμμετέχει δυναμικά με τη σειρά του και για μια ακόμη χρονιά στο θεσμό της «BLACK FRIDAY». Στο κατάστημα που βρίσκεται στα Τρίκαλα και επί της οδού Β. Τσιτσάνη 139 (δίπλα από το Κτηματολόγιο), ο αγρότης, ο κτηνοτρόφος, ο απλός πολίτης, έχει την δυνατότητα να βρεί και να προμηθευτεί γκάμα προϊόντων που θα τον εξυπηρετήσουν στο σπίτι και στο κήπο του, στο αγρόκτημα και σε άλλες εργασίες του.

Το κατάστημα «KARAMANOS TOOLS» γιορτάζει την «BLACK FRIDAY» και προσφέρει θαμνοκοπτικό 50cc-2,5 Hp από 150 ευρώ αρχική τιμή μόνο 99 ευρώ, καθώς επίσης και αλυσοπρίονο MOLLER 2,5 Hp από 130 ευρώ αρχική τιμή μόνο 79 ευρώ!!!

Στο κατάστημα θα βρείτε επίσης γκάμα προϊόντων επώνυμων εταιριών σε ασυναγώνιστες τιμές, ενώ το τεχνικό τμήμα βρίσκεται πάντα δίπλα στο πελάτη – καταναλωτή για να προσφέρει κάθε εξυπηρέτηση και αποκατάσταση τυχόν βλαβών.

Τηλέφωνα επικοινωνίας πληροφοριών 2431078633 και 6948389148.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *