Το κλικ στον υπολογιστή αναμένουν πλέον οι μηχανικοί του Δήμου μας

Άγχος σε υποψηφίους του «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» και στους μηχανικούς για την έγκαιρη υποβολή της αίτησης πριν την εξάντληση των πόρων

Ένα κλικ απομένει πλέον στους μηχανικούς και του Δήμου Φαρκάδονας για την ένταξη των υποψηφίων Φαρκαδόνιων στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ». Ήδη η πλειονότητα των μηχανικών σε τοπικό επίπεδο, στα Τρίκαλα, όπως και σε όμορους νομούς, που έχουν αναλάβει υποψηφίους από κοινότητες του Δήμου Φαρκαδόνας, έχουν ολοκληρώσει κάθε διαδικασία, που σχετίζεται με τις αιτήσεις και πλέον αναμένουν την στιγμή στην προκειμένη την 20η  Ιανουαρίου για την ηλεκτρονική υποβολή.

Αυτό που προέχει για εκείνους είναι άμεση υποβολή της αίτησης πριν την εξάντληση των πόρων για την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ένα άγχος που βασανίζει τόσο τους ίδιους, όσο και τους υποψηφίους προς ένταξη.

Φτάνει να υπογραμμιστεί εδώ πως στο προηγούμενο πρόγραμμα του «Εξοικονομώ» το σύστημα τέθηκε σε εφαρμογή στις 12:00 το μεσημέρι ενώ χρειάστηκαν μόλις 17 λεπτά για να εξαντληθούν οι πόροι και να κλείσει η ηλεκτρονική πύλη. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την ολιγόλεπτη λειτουργία του συστήματος σε άλλες περιοχές της χώρας τις προηγούμενες ημέρες, αγχώνει τους μηχανικούς που θέλουν να προλάβουν όλους τους υποψηφίους πελάτες τους που έχουν αναλάβει τις αιτήσεις.

Τέλος να υπογραμμιστεί ότι ο δεύτερος κύκλος του «Εξοικονομώ» βρίσκεται σχεδόν προς ολοκλήρωση, καθώς οι ενταγμένοι σε αυτό ολοκλήρωσαν τα έργα που είχαν προβλεφθεί να κατασκευάσουν και εκταμιεύτηκαν οι πόροι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *