Το «Μυστήριο στο Μουσείο» τώρα ξεκινά από την Simple

Νέο πρόγραμμα ξεκινά η Φιλοθέη Χαλβατζά που ενισχύει την ενασχόληση των μαθητών με συγκεκριμένα εκθέματα του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας με διαδραστικό και παιγνιώδη τρόπο

Προσκλητήριο προς τους μαθητές της περιοχής μας και ευρύτερα απευθύνει η εταιρία νέων τεχνολογιών Simple και η υπεύθυνη κα Φιλοθέη Χαλβατζά για συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Μυστήριο στο Μουσείο», που θα πραγματοποιηθεί στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας. 

Το πρόγραμμα ενισχύει την ενασχόληση των μαθητών με συγκεκριμένα εκθέματα του μουσείου με διαδραστικό και παιγνιώδη τρόπο. Εντάσσεται στο πλαίσιο ενός ερευνητικού προγράμματος που μελετά την επίδραση των νέων τεχνολογιών στην ικανοποίηση των επισκεπτών ενός μουσείου.  Η διάρκεια του προγράμματος είναι 1 ώρα και συμμετέχουν 4 παιδιά από Δ δημοτικού έως Β Γυμνασίου.  

Ημέρες διεξαγωγής του προγράμματος είναι: Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Δεκεμβρίου

Ώρες: 9:30 – 10:30, 11:00 – 12:00, 12:30 – 13:30, 14:00 – 15:00 (οι ώρες ισχύουν και για τις δύο μέρες).

Οι ώρες διεξαγωγής και ο αριθμός των ατόμων ανά ομάδα θα τηρηθούν με αυστηρότητα προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να παρεμβάλλονται διαστήματα αερισμού του χώρου. Κατά την προσέλευσή στο μουσείο, οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους τη βεβαίωση self-test/rapid-test. 

Δηλώσεις συμμετοχής στο email info@simple-lab.gr, στη φόρμα επικοινωνίας του ιστότοπου www.simple-lab.gr και στο τηλέφωνο 6976782459. 

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Φιλοθέη Χαλβατζά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *