Το πρόσωπο έκπληξη και η συνάντηση των πρώην και νυν στην Οιχαλία

Σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής ο φακός συνέλαβε τον κ. Ανδρέα Παπαγεωργίου, με τη γυναίκα του, καθώς και το ζευγάρι Αθανάσιου και Βάσως Σταμουλάκη, οι οποίοι κατά το παρελθόν είχαν διατελέσει πρόεδροι του δημοτικού συμβουλίου Οιχαλίας

Συνάντηση πρώην και νυν αυτοδιοικητικών της Φαρκαδόνας και του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Οιχαλίας φαίνεται πως ανάβει για τα καλά τις προεκλογικές συζητήσεις μεσούντος καλοκαιριού, την ώρα που στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας Οιχαλίας ήρθαν και συνεχίζουν να καταφθάνουν οι ετεροδημότες, οι μετανάστες του εξωτερικού. Φυσικά αυτό το καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό για την Οιχαλία, καθώς οι ομογενείς, μεγάλα ονόματα της περιοχής, θα συναινέσουν σε πρόσωπα και καταστάσεις που θα συνδέονται με τις αυτοδιοικητικές εκλογές του επόμενου έτους.

Οι προεκλογικές ζυμώσεις φαίνεται πως ξεκίνησαν στην Οιχαλία και θα κρατήσουν για αρκετό καιρό, έως και τον ερχόμενο Απρίλιο, όπου θα εκφραστεί επίσημα το ενδιαφέρον των μνηστήρων για το δημαρχιακό θώκο της Φαρκαδόνας, και της κάλυψης των θέσεων των 27 συνολικά δημοτικών συμβούλων. Ξεκίνησαν, αν κρίνει κανείς κι από τις εικόνες που συναντούμε σχεδόν καθημερινά στην Οιχαλία και στα υπόλοιπα χωριά του Δήμου, κάποιες σαν κι αυτή που αποθανάτισε ο φακός του «KPHNH LIVE». Σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής ο φακός συνέλαβε τον κ. Ανδρέα Παπαγεωργίου, με τη γυναίκα του, καθώς και το ζευγάρι Αθανάσιου και Βάσως Σταμουλάκη, οι οποίοι κατά το παρελθόν είχαν διατελέσει πρόεδροι του δημοτικού συμβουλίου Οιχαλίας.

Στην παρέα των αυτοδιοικητικών της περιοχής μας, υπήρξε κι ένας, πολλά υποσχόμενος νέος, που φλερτάρει με την ιδέα της καθόδου στις δημοτικές εκλογές του 2019. Φυσικά ο ίδιος αν και φαίνεται να έχει καταλήξει στην επιλογή υποψηφίου δημάρχου που θα στηρίξει με την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο δεν θέλησε να γυρίσει στο φακό, προτιμώντας να έχει πλάτες.

Οι τριάδα μίλησε για μεγάλη έκπληξη που θα έρθει να ταράξει τα νερά στην περιοχή της Οιχαλίας, συγκεντρώνοντας σύμφωνα με τους ίδιους μεγάλο αριθμό ψηφοφόρων, όλων των ηλικιών.

Περισσότερα προσεχώς γιατί το συγκεκριμένο όνομα θα συζητηθεί και εδώ και αρκετό καιρό είναι περιζήτητο.