Το πρώτο franchise κατάστημα των Ζαχαροπλαστείων Οικονόμου στη Λάρισα

Ξεκινά τη λειτουργία του στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στη Λάρισα και επί της οδού Καρδίτσης 46

Η μεγάλη στιγμή για τα Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου και τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης έφτασε, καθώς στο αμέσως επόμενο διάστημα ξεκινά η λειτουργία του πρώτου franchise καταστήματος στη Λάρισα και συγκεκριμένα επί της οδού Καρδίτσης 46. 

Όταν ο ιδιοκτήτης των Ζαχαροπλαστείων, Γιάννης Οικονόμου, ξεκινούσε προ 8ετιας, τη λειτουργία του πρώτου Ζαχαροπλαστείου, της μικρής οικογενειακής επιχείρησης, δεν μπορούσε να φανταστεί την επιτυχημένη πορεία, αρχικά με την ανάπτυξη των καταστημάτων στη Λάρισα, μετέπειτα τη Φαρκαδόνα και την καλοκαιρινή περίοδο στα παράλια της περιοχής. Και να που έφτασε η στιγμή, της μακράς αυτής και γόνιμης πορείας, η επιχείρηση να λαμβάνει μια ξεχωριστή θέση και να αναπτύσσεται προσφέροντας απολαυστικές γεύσεις, που κλέβουν τις εντυπώσεις και κεντρίζουν την προσοχή όλων μας.

Το εγχείρημα της δημιουργίας franchise καταστήματος προκάλεσε μεγάλη ικανοποίηση στον κ. Οικονόμου, την οικογένεια του, αλλά και στους εργαζομένους, καθώς όλοι μαζί έβαλαν τα θεμέλια, αυτής της επιτυχημένης και καρποφόρας πορείας της επιχείρησης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *