Τοπικό χρώμα έφερε η Χριστουγεννιάτικη εκπομπή στο «ASTRA TV»

Στην εκπομπή της Ντέμης Αγά «Αγάπη Τηλεοπτική» μεταξύ των άλλων συμμετείχαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετρωτού και του Χορευτικού Ομίλου Πετροπόρου

Τοπικό χρώμα έφερε το Χριστουγεννιάτικο εορταστικό πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού «ASTRA TV» και η εκπομπή της Ντέμης Αγά, «Αγάπη τηλεοπτική». Στον πανέμορφο χώρο «ΚΤΗΜΑ ΠΙΣΙΝΑ» του συντοπίτη μας κ. Καψιώχα στη Λάρισα όπου γυρίστηκε η Χριστουγεννιάτικη εκπομπή και η οποία προβλήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων εμφανίστηκαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετρωτού Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και του Χορευτικού Ομίλου Πετροπόρου.

Τα μέλη των τριών τοπικών πολιτιστικών Οργάνων ήρθαν να προστεθούν στα υπόλοιπα χορευτικά από διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας παρουσιάζοντας το δικό τους πρόγραμμα που περιελάμβανε χορούς της περιοχής μας και ευρύτερα.

Μια ακόμη μοναδική εμπειρία και ανάδειξη της περιοχής μας σε Θεσσαλικό επίπεδο μιας και η παρουσιάστρια φρόντισε να παρουσιάσει χαρακτηριστικά του Δήμου Φαρκαδόνας και των χωριών του.

Ευελπιστούμε η εκπομπή της Ντέμης Αγά, να επισκεφτεί εκ νέου την περιοχή μας τους εαρινούς μήνες κάτι αντίστοιχο που είχε συμβεί την περασμένη χρονιά.

Δείτε εικόνες  από το backstage…Χριστούγεννα με τη Ντέμη – Αγαπη-Τηλεοπτικη.

Το ΚΤΗΜΑ ΠΙΣΙΝΑ είναι ένας πολυχώρος εκδηλώσεων, με εσωτερική αίθουσα χωρητικότητας 750 ατόμων, υπαίθριο χώρο γύρω από την πισίνα αναλόγων ατόμων καθώς και στεγαζόμενη βεράντα σε περίπτωση βροχής 450 ατόμων. Παρέχει τον χώρο για κάθε κοινωνική εκδήλωση γάμους, βαπτίσεις, πάρτυ, επαγγελματικά σεμινάρια.
Το ΚΤΗΜΑ ΠΙΣΙΝΑ διαθέτει υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων κουζίνα αφού εκτός από τη δική του ομάδα σεφ και μαγείρων συνεργάζεται με ένα από τα μεγαλύτερα catering της Λάρισας.

Τηλ. 2410660891,