Τυχερή η Φαρκαδόνα με την υποψηφιότητα του Θάνου Κούτσικου

Οι πολίτες ενστερνίζονται τις απόψεις του υποψηφίου για το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Φαρκαδόνας με τον συνδυασμό του Θανάση Μεριβάκη

Οι απόψεις, οι θέσεις και οι προτάσεις που διατυπώνει ο Θάνος Κούτσικος, Υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Φαρκαδόνας με τον συνδυασμό του Θανάση Μεριβάκη, δεν περνούν απαρατήρητες από κανένα πολίτη της έδρα του τοπικού ΟΤΑ.

Αντιθέτως μεταφέρονται από στόμα σε στόμα και συζητιούνται μεταξύ των πολιτών που θεωρούν ότι είναι άκρως υλοποιήσιμες.

Όπως καταγράφει η «ΚΡΗΝΗ LIVE», ο Θάνος Κούτσικος, αποτελεί έναν από τους ανθρώπους που μπορούν να διαχειριστούν αποτελεσματικά τα προβλήματα των πολιτών και να εγγυηθούν την ανάπτυξη και την εξέλιξη μιας περιοχής. Με τη συνεργασία όλων των συνυποψήφιων του, έχει κι έχουν όλα τα φώτα για να διαμορφώσουν τη Φαρκαδόνα που μας αξίζει.

Στις εκλογές, οι πολίτες αποφασίζουν για τον τόπο τους. Ψηφίζουν για εκείνους και εκείνους που αγαπούν.

Και ο Θάνος Κούτσικος εισπράττει την αγάπη του κόσμου και σύντομα θα έρθει να την ανταποδώσει κατά την εκλογή του, στο κοινοτικό συμβούλιο της Φαρκαδόνας.

Να αγωνιστεί, ως εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος για μια δημοτική κοινότητα που θα θέτει στο επίκεντρο της λειτουργίας και της δράσης της, το συμφέρον όλων των δημοτών και τη βελτίωση της καθημερινότητας τους.

Καλή επιτυχία Θάνο!