Βαγγέλης Ζαφείρης: «Να σταματήσουν τα παπαγαλάκια που λένε ότι δεν θα κατέλθει ο Γιάννης Σακελλαρίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές»

Πυρ και μανία με τους αμετάπειστους και με όσους σαμποτάρουν την υποψηφιότητα του Γιάννη Σακελλαρίου, ενός εκ των διεκδικητών του Δήμου Φαρκαδόνας εμφανίζεται ο Οιχαλιώτης Βαγγέλης Ζαφείρης, δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας.

Ο Οιχαλιώτης δημοτικός σύμβουλος, όπως φυσικά και πλειάδα άλλων προσώπων από την Οιχαλία, τη Φαρκαδόνα και τους Πελινναίους, δηλώνουν στήριξη στην υποψηφιότητα του Γιάννη Σακελλαρίου, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι θα είναι ο νικητής των αυτοδιοικητικών εκλογών του ερχόμενου Μαΐου. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Βασίλης Σακελλαρίου, Οιχαλιώτης επιχειρηματίας.

Η δήλωση του δημοτικού συμβούλου Βαγγέλη Ζαφείρη στο «KRHNH LIVE» είναι χαρακτηριστική:

«Μερικά παπαγαλάκια θα πρέπει να σταματήσουν να διαλαλούν ότι ο Γιάννης Σακελλαρίου δεν θα κατεβεί ως υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του Μάη. Απώτερος στόχος τους, είναι να κάνουν τα παιχνίδια και τα χατίρια, άλλων υποψηφίων, θεωρώντας ότι θα πλήξουν με αυτόν τον τρόπο τον Γιάννη Σακελλαρίου. Ξεγελιούνται όμως  καθώς σήμερα πάνω από 100 άτομα είναι στην διάθεση του κ. Σακελλαρίου για να επιλεγούν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Ο κ. Σακελλαρίου θα πρέπει να ξέρουν ότι θα στηριχτεί από αυτούς τους ανθρώπους και θα κερδίσει, αλλάζοντας την περιοχή», τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Ζαφείρης.

Ο ίδιος στάθηκε στην αγάπη και στην εκτίμηση του κόσμου απέναντι στον Οιχαλιώτη γιατρό, επισημαίνοντας ότι το αμέσως επόμενο διάστημα ο γιατρός θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις, παρουσιάζοντας τα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν το συνδυασμό του.