Βαριά τραυματισμένη ηλικιωμένη που παρασύρθηκε στα Τρίκαλα από τραίνο

Προσπάθησε να διασχίσει τη φυλασσόμενη διάβαση του ΟΣΕ στην οδό Πύλης την ώρα που ήταν κατεβασμένες σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι μπάρες και παρασύρθηκε από την αμαξοστοιχία

Με ιδιαίτερα βαριά τραύματα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου και νοσηλεύεται μια ηλικιωμένη, η οποία προσπάθησε να διασχίσει πεζή την φυλασσόμενη διάβαση της οδού Πύλης και παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία του ΟΣΕ. Το ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης, σημαίνοντας συναγερμός στο ΕΚΑΒ και στις συναρμόδιες Υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες αυτοπτών μαρτύρων η ηλικιωμένη προσπάθησε να διασχίσει τη φυλασσόμενη διάβαση πεζή, την ώρα που ήταν κατεβασμένες οι προστατευτικές μπάρες. Ωστόσο τη στιγμή εκείνη από τις γραμμές περνούσε το τρένο, το οποίο μόλις είχε ξεκινήσει από το σταθμό και ανέπτυσσε μικρή ταχύτητα. Η γυναίκα εκσφενδονίστηκε αρκετά μακριά και χτυπήθηκε από την παράσυρση ιδιαίτερα σοβαρά στα κάτω άκρα. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου την μετέφερε άμεσα στο γενικό νοσοκομείο Τρικάλων προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σε κατάσταση σοκ βρέθηκαν αυτόπτες μάρτυρες που είδαν πως συνέβη το ατύχημα καθώς κι ένας δικυκλιστής που προπορευόταν της ηλικιωμένης.

Τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργούν οι αστυνομικές και οι συναρμόδιες αρχές.