Βασίλης Κακάλιας: ο συντοπίτης γιατρός που έδωσε έναν αγώνα με ήθος και πολιτική ευγένεια

Το δικό του σύντομο αλλά πάντα εμπλουτισμένο με πολιτικό ήθος προεκλογικό αγώνα έδωσε για περίπου ένα 20ημερο, ο Βασίλης Κακάλιας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Νίκου Τσιλιμίγκα, «Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας».

Ο Οιχαλιώτης γιατρός, αν και συμμετείχε για πρώτη φορά σε μια τόσο σκληρή θα έλεγε κανείς προεκλογική μάχη, δεν τα πήγε άσχημα, αντιθέτως μέχρι στιγμής καταλαμβάνει την τέταρτη θέση, λίγο πριν την ολοκλήρωση της σταυροδοσίας.

Όλο αυτό το διάστημα ο Βασίλης Κακάλιας, στο χρόνο που του απέμεινε καθώς δεν εγκατέλειψε το ιατρικό επάγγελμα, πραγματοποίησε επισκέψεις στο σύνολο των κοινοτήτων της Φαρκαδόνας και ήρθε να γνωριστεί με τους συνδημότες του. Να ανταλλάξει απόψεις, να αφουγκραστεί τους προβληματισμούς τους, να καταγράψει τα προβλήματα. Ταυτόχρονα ανέπτυξε επισκέψεις στους τρεις Δήμους του νομού, όπου είχε συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς φορείς για ενημερωθεί για θέματα και ζητήματα που απασχολούν το σύνολο της γεωγραφικής μας περιφέρειας. Με το ακέραιο ήθος που τον διακρίνει προτίμησε να έρθει κοντά με τους διοικούντες των Δήμων προκειμένου ο ίδιος να σχηματίσει σαφή εικόνα για την επικρατούσα κατάσταση που διέπει την κάθε περιοχή. Σαφώς όλο αυτό το διάστημα έμαθε πολλά που θα τον βοηθήσουν σε μελλοντικά βήματα και στόχους που θέτει ο ίδιος.

Από την πλευρά μας κρατάμε τα άκρως θετικά σχόλια, την εκτίμηση και την αγάπη που μας μετέφεραν οι συνδημότες μας…Άνθρωποι που τον γνώρισαν πρόσφατα κατά τον προεκλογικό αγώνα, αλλά και συνδημότες που τον γνώριζαν από το παρελθόν.

Όλα αυτά τα λόγια μετρούν πέρα από κάθε εκλογικό αποτέλεσμα, καθώς κάνουν ένα άνθρωπο υπερήφανο που σε αυτή την εκλογική κούρσα κατάφερε να συγκεντρώσει στο πρόσωπό του την εκτίμηση και την αγάπη του κόσμου