«Βούλιαξαν» από κόσμο τα Σερβωτά

Πλήθος κόσμου έσπευσε να απολαύσει τους Μάκη Τσίκο, Κώστα Αντωνίου, Γιώτα Γρίβα και Γιάννη Καψάλη και να βοηθήσει για την αποπεράτωση του Ενοριακού Ναού

Οι άστατες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν και το βράδυ της Παρασκευής σ’ όλο το φάσμα του νομού δεν ανέβαλαν την εκδήλωση που διοργάνωσε στα Σερβωτά του Δήμου Φαρκαδόνας το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων και ο εφημέριος π. Βασίλειος.

Η εκδήλωση είχε κοινωνικό και ενισχυτικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν αποκλειστικά για την αποπεράτωση του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων.

Η συμμετοχή του κόσμου που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του σεβάσμιου ιερέα του χωριού, καθώς και του εκκλησιαστικού συμβουλίου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, παρά τις άστατες καιρικές συνθήκες. Πραγματικά το χωριό και ο χώρος της εκδήλωσης άρχισε να «βουλιάζει» από τον κόσμο που έσπευσε να απολαύσει ένα μοναδικό, μουσικό, δημοτικό πρόγραμμα. Η διασκέδαση ανέβηκε πραγματικά στα ύψη και σε αυτό συνέβαλε πολυμελής ορχήστρα με ιδιαίτερα γνωστούς μουσικούς και συγκεκριμένα τους Μάκη Τσίκο, Κώστα Αντωνίου, Γιώτα Γρίβα και Γιάννη Καψάλη που διασκέδασαν μουσικά τον κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναζαρέτ κ. Κυριάκος που ευλόγησαν την διοργάνωσαν, μη παραλείποντας να σταθούν στις σημαντικές πρωτοβουλίες που ανέλαβε ο ιερέας του χωριού για ένα θεάρεστο σκοπό, αυτό της αποπεράτωσης του ενοριακού ναού του χωριού.

Στην εκδήλωση υπήρξε πλούσια λαχειοφόρος για ένα σκούτερ κι ένα τάμπλετ.