Βρίσκει μεγάλη αποδοχή στον κόσμο ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Β. Κακάλιας

Ο συντοπίτης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος επισκέφτηκε το δ.δ. Παναγίτσας, συμμετέχοντας στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διεξήχθησαν στον οικισμό το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 

Την πρώτη επίσημη εμφάνιση με την ιδιότητα του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων με το συνδυασμό «Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας» που ηγείται ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Νίκος Τσιλιμίγκας, πραγματοποίησε ο Οιχαλιώτης γιατρός κ. Βασίλης Κακάλιας.

Ο νοσοκομειακός γιατρός του ΓΝΛ επισκέφτηκε τις εορταστικές εκδηλώσεις στο δημοτικό διαμέρισμα Παναγίτσας, έχοντας την ευκαιρία να συναντηθεί σ’ ένα άκρως φιλικό κλίμα με φίλους και συνδημότες. Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος έγινε δεκτός με θέρμη μιας και αποτελεί ένα ιδιαίτερα γνωστό πρόσωπο στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας.

Ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Τρικάλων, η μοναδική κινητήρια δύναμη, που χρειάζεται, είναι όλοι οι δημότες του Δήμου Φαρκαδόνας και ευρύτερα οι πολίτες του νομού να σταθούν δίπλα του, κοντά του.

Σ’ όλους τους πολίτες του Δήμου Φαρκαδόνας, του νομού Τρικάλων, που εκκινούν από την ίδια αρχή ζωής, την προσφορά στην κοινωνία, απευθύνει ανοιχτό και ευρύ κάλεσμα.

Και αυτό το προσκλητήριο βρίσκει αποδέκτες το σύνολο των δημοτών του Δήμου Φαρκαδόνας, που βλέπουν στο πρόσωπο του Βασίλη, τον δικό τους άνθρωπο.

Έναν απλό και δραστήριο άνθρωπο που στοχεύει στην προσφορά στην περιοχή και σε όλο το νόμο Τρικάλων που αναζητά την προοδευτική αλλαγή.