Ξεκίνησαν τα μαθήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας στο γυμνάσιο Φαρκαδόνας

Τα μαθήματα παρακολουθούν μετά το τέλος του σχολικού ωραρίου 40 μαθητές του σχολείου

Μεγάλη απήχηση συναντά για μια ακόμη χρονιά το πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας που πραγματοποιείται στο Γυμνάσιο Φαρκαδόνας. Το πρόγραμμα ξεκίνησε να υλοποιείται από την περασμένη Δευτέρα και θα διεξάγεται μέχρι τα τέλη Μαΐου, με την ολοκλήρωση του διδακτικού έτους. Στο πρόγραμμα την φετινή χρονιά συμμετέχουν 40 μαθητές του γυμνασίου Φαρκαδόνας, οι οποίοι λαμβάνουν μετά το τέλος του σχολικού ωραρίου ενισχυτικά μαθήματα.

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να διδαχτούν τα μαθήματα και συγκεκριμένα:

Για την Α’ τάξη προβλέπεται να λειτουργήσουν τμήματα στα μαθήματα των: Μαθηματικών 4 ώρες, Αρχαίων Ελληνικών 2 ώρες, Νεοελληνικής Γλώσσας 3 ώρες και Φυσική 1 ώρα εβδομαδιαίως. Για την Β΄ τάξη προβλέπεται διδασκαλία στα μαθήματα των: Μαθηματικών 4 ώρες, Αρχαίων Ελληνικών 3 ώρες, Νεοελληνικής Γλώσσας 2 ώρες, Φυσικής 2 ώρες και Χημείας 1 ώρα εβδομαδιαίως. Για την Γ΄ τάξη προβλέπεται διδασκαλία στα μαθήματα των: Μαθηματικών 4 ώρες, Αρχαίων Ελληνικών 3 ώρες, Νεοελληνικής Γλώσσας 2 ώρες, Φυσικής 2 ώρες και Χημείας 1 ώρα εβδομαδιαίως.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί και σε άλλα γυμνάσια του νομού, καθώς έχουν συσταθεί από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Τρικάλων Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας.

Η μεταφορά των μαθητών τις απογευματινές ώρες σε χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας, θα χρηματοδοτηθεί από την περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.