Ξενάγηση στο Ιστορικό – Νομισματικό – Λαογραφικό Μουσείο Αγίου Βησσαρίωνα Δήμου Πύλης

Για ένα δίωρο την ερχόμενη Κυριακή ο συλλέκτης Νίκος Μαρδάνης θα δώσει στους επισκέπτες απαντήσεις σε κάθε ερώτηση γύρω από τα μοναδικά και πλούσιας ιστορίας εκθέματα

Τις πύλες του στο κοινό ανοίγει την Κυριακή 23 Μαΐου το Ιστορικό – Νομισματικό – Λαογραφικό Μουσείο Αγίου Βησσαρίωνα Δήμου Πύλης για να υποδεχτεί τους φίλους και λάτρεις της ιστορίας.

Την ξενάγηση στους χώρους του μουσείου θα πραγματοποιήσει ο εκθέτης κ. Νίκος Μαρδάνης, ο οποίος θα ενημερώσει τους επισκέπτες γύρο από τα εκθέματα και την πλούσια ιστορία τους.

Από τις 10 έως τις 12 το μεσημέρι ο κ. Νίκος Μαρδάνης θα δώσει απαντήσεις στους επισκέπτες, σχετικά με τα μοναδικά εκθέματα που φιλοξενούνται στο μουσείο. Επίσης, στην ξενάγηση αυτή το θέμα θα επεκταθεί με ενημέρωση γύρω από την επανάσταση του 1821 προς τιμήν των 200 χρόνων. Να επισημάνουμε πως η είσοδος είναι φυσικά ΔΩΡΕΑΝ για όλο το κοινό και πως η ξενάγηση στον χώρο θα γίνει με την μέθοδο των group προκειμένου όλοι να είναι ασφαλείς τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19.