Ξεσπούν αντιδράσεις στη Φαρκαδόνα για τις αποφάσεις της Λένας Χαλβατζά

Στελέχη της παράταξης, εκλεγμένοι και μη που έδωσαν τον αγώνα στις δημοτικές εκλογές έπεσαν από τα σύννεφα στα όσα ανέφερε ο κ. Σακελλαρίου περί συνεργασιών και μοίρασμα θέσεων στους εκλεγμένους συμβούλους της κα Χαλβατζά, υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε τις τελευταίες ημέρες συσκέφτηκε το σύνολο των μελών της δημοτικής ομάδας για να συζητήσει και να αποφασίσει πιθανή συνεργασία, πόσο μάλλον την αποδοχή κάποιων θέσεων, αντιδημαρχιών ή προεδριών στο νέο σχήμα

Τα όσα δήλωσε το πρωί της Τρίτης σε ραδιοφωνική συνέντευξη στο Ράδιο Ζυγός και στους συναδέλφους Κ. Αργυρούση και Γ. Παπαγεωργόπουλο, ο νεοεκλεγής δήμαρχος Φαρκαδόνας, Γιάννης Σακελλαρίου, περί συνεργασίας με την κα Ελένη Χαλβατζά στην επόμενη δημοτική περίοδο, φαίνεται ότι προκάλεσαν αντιδράσεις στο «στρατόπεδο» της επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ο Τόπος Αύριο».

Στελέχη της παράταξης, εκλεγμένοι και μη που έδωσαν τον αγώνα στις δημοτικές εκλογές έπεσαν από τα σύννεφα στα όσα ανέφερε ο κ. Σακελλαρίου περί συνεργασιών και μοίρασμα θέσεων στους εκλεγμένους συμβούλους της κα Χαλβατζά, υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε τις τελευταίες ημέρες συσκέφτηκε το σύνολο των μελών της δημοτικής ομάδας για να συζητήσει και να αποφασίσει πιθανή συνεργασία, πόσο μάλλον την αποδοχή κάποιων θέσεων, αντιδημαρχιών ή προεδριών στο νέο σχήμα. Άλλες πληροφορίες έκαναν λόγο πως αρκετό διάστημα πριν και συγκεκριμένα στις αρχές του περασμένου μήνα είχε συγκεντρωθεί όλη η δημοτική ομάδα και είχε αποφασίσει «ναι» στη συνεργασία, υπό όρους μάλιστα, με μη αποδοχή οποιασδήποτε θέσης. Σε περίπτωση που γινόταν κάτι τέτοιο από μέλος της ομάδας που αποδεχόταν θέση, θα υπήρξε άμεση αποχώρησή του. Παράλληλα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχε συζητηθεί και αποφασιστεί ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα υπήρξαν παραιτήσεις δημοτικών συμβούλων προκειμένου να υπάρχουν εναλλαγές προσώπων και να αξιοποιηθούν όλα τα μέλη του συνδυασμού, ως δημοτικοί σύμβουλοι προκειμένου να αποκτήσουν την κατάλληλη εμπειρία μιας και οι περισσότεροι ήταν πρόσωπα που κατήλθαν για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μετά τα όσα λέχθηκαν από πλευράς κ. Σακελλαρίου στη ραδιοφωνική συνέντευξη προκάλεσαν ποικίλα σχόλια από το σύνολο της δημοτικής ομάδας που δεν συμφωνεί με την συνεργασία ή με την λήψη θέσεων. Σχόλια ωστόσο διατυπώνουν και δημότες της Φαρκαδόνας ψηφοφόροι που στήριξαν το συνδυασμό, οι οποίοι διαφωνούν με την πιθανή κίνηση.

Αναμένουμε λοιπόν, καθώς απομένουν περίπου τέσσερις εβδομάδες από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής Αρχής.